lauantai 20. lokakuuta 2012

Workwear

Lukijalta sain idean tehdä kollaaseja asuista, joita voisi käyttää työpaikoilla, joissa peruskulutetut siniset farkut ei ole se paras mahdollinen vaihtoehto, joten tässä tulee ensimmäinen workwear-kollaasi. Koska mä haluan säästää näitä itsellenikin inspiraatioksi, jos ja kun tarve tulee, niin nämä tulee jatkossa löytymään osioista workwear. Eli tarkoitus on tehdä asuja, jotka menevät farkkujen ja jakkupuvun välimaastoon, koska itse tietenkin haluan nähdä asian niin, että työpukeutuminen ei ole niin musta valkoista. :)


work1
Tässä siis yksi asu, jonka voisin kuvitella pitäväni työpaikalla, ja erityisesti nyt se houkuttelisikin kovasti väriensä puolesta. Mitäs sanoo ihmiset, joilla on pukeutumisetiketti työpaikalla??

6 kommenttia:

 1. Jee, ihanaa, ku oot päivitelly paljon:) Kiitti myös hyvistä postauksista, love it! Tää sopis ainaki mun valtio-työhön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että ole tykännyt, mä yritän koko ajan tsempata!! ;)

   Poista
 2. En osaa sanoa oikein mitään muut akun että nuo varit on kyllä munki mieleen.
  Semmost akyselisin että miten noita kollaaseja tehään? siis mistä saa tollasia kuvia että ei oo taustaa yms? ja sit vaan tyylii paintilla yhteen?
  PS: Kivaa kun päivittelet usein. =)
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä käytän Polyvorea ja sieltä löytyviä tuotteita, erittäin helppoa käyttää!! :)

   Poista
 3. Kiva idea tässä kirjoituksessa.
  Tämän kollaasin asu tai asun osaset kävisivät hyvin myös minulle. Työnantajani omalla toimistolla ei ole pukeutumiskoodia, mutta asiakaspalavereissa saisi kuitenkin olla pykälää siistimpää. Siksi olen päätynyt suosimaan juuri näitä välimaaston asuja työvaatetuksessani.
  Tuollainen asu toimisi hyvin myös perustana muille asuille. Neule käy hyvin vaikka hameen kanssa, huivin voisi vaihtaa pitkään kaulakoruun ja vaalea trenssi takiksi keväämmällä. Aika kätevää ja inspiroivaa. -MK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa näin, kiva, että tykkäsit ideasta, näitä tulee jatkossakin lisää ja mielelläni kuulen teidänkin kommentteja, joilla on kokemusta! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...