maanantai 1. lokakuuta 2012

workout


(kuva: Zimbio)

Vaikka urheilemaan lähteminen tuntuu nykyään niin hemmetin vaikealta (varsinkin kun miettii, miten tosissaan ja miten monta vuotta tuli aikanaan pelattua lentopalloa), niin kyllä se fiilis vaan sen jälkeen on mahtava! Mulle käy monesti niin, että kun pääsen liikkumaan, niin sitten en malta lopettaa....tänäänkin sählyssä, pulssi löi tuhatta ja sataa, hiki virtasi jne, mutta olisin ollut silti valmis vetämään vielä vatsoja ja kyykkyjä!

Toinen keino motivoida itseään urheiluun on käydä katsomassa VS:n sivuja ja uusia alusvaatteita taikka bikineitä! Sillä kun "ammattiurheilu" on jäänyt taakse, niin mä en todellakaan treenaa sen takia, että se olisi terveellistä ja muuta hömppää, vaan koska mä haluan käyttää häpeilemättä bikineita, but thats just me....elän syödäkseni ja treenaan, jotta en näyttäisi siltä! ;)

Ja kolmas keino motivoitua on katsoa kuvia Kim Kardashianista urheiluvaatteissa! Miten ihmeessä joku voi saada verkkarit ja lenkkarit näyttämään noin kuumilta?!! Mun listalla on niiiiiiiin uudet Niken vaatteet ja kengät.... :)


6 kommenttia:

 1. Löysin keväällä elämäni parhaat lenkkarit: Reebok Easytone Plus Vive, eli niillä joutuu hieman tasapainoilemaan kävellessä, mutta sääret, reidet ja peppu saavat kunnon tehokiinteytysjumpan samalla. Lisäksi kun oma jalka muotoutunut korkokenkäasennon mukaiseksi teinistä saakka, niin näissä on sen verran korkoa ettei jalatkaan väsähdä tai jänteitä ala kiristämään :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vastaavat, mutta eri merkkiset. Kyllä niissä tulee vastusta, mutta vaikka pidän niitä aina koiralenkillä, niin en kyllä ole huomannut mitään ihmettä tapahtuvaksi....mutta ehkä tilanne olisikin toinen ilman niitä...;)

   Poista
 2. Kim näyttää kyllä upeelta urheilukamoissakin!!:) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä, varmaan toi täydellinen meikki ja hiuksetkin tekee sen....eli just se mikä multa aina puuttu! ;)

   Poista
 3. Urheilu tottavie on ihanaa :) javarsinkin kun sitä tehdessään näyttää hyvältä ;)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...