tiistai 9. lokakuuta 2012

uudet silmälasit?Olen lähes aina ollut sitä mieltä, että silmälasit ovat todella kuuma asuste ja niillä saa naaman kuin naaman rokkaamaan, sekä monet väsyneet kasvot pelastettua! Ja lasit ovat todellinen aamun pelastaja - rillit päähän ja vähän huulipunaa, niin johan lähtee.....................

Sain ensimmäiset silmälasini 6-vuotiaana ja voin kertoa, että kasarilasit pikkulapsille eivät olleet kaikista käytännöllisimpiä, eikä ulkonäöllisesti kovin mediaseksikkäitäkään!! Siitä lähtien minulla on kuitenkin aina ollut lasit jossain muodossa, ja jo hyvin, hyvin pitkään pelkkinä lukulaseina. Viimeisimmät lasini hankin 1,5 vuotta sitten ja niissä on tosiaan sellaiset linssit, ettei niillä todellakaan näe tietokoneruutua pidemmälle, mikä on harmi, sillä pitäisin silmälaseja mielelläni koko päivän.

Mielessäni onkin jo pidemmän aikaa pyörinyt sellainen juttu, että kävisin tarkistuttamassa näköni ja hankkisit jotkut persoonalliset kehykset pienillä voimakkuuksilla, niin että voisin pitää niitä koko ajan, siis niinä päivinä kun kaipaan laseja. Näköni ei kuitenkaan ole täydellinen, joten....why not? Ja sitten se lasien muoto. Nimittäin kovasti houkuttelisi tollainen Brad Goreski-malli, jossain vaaleammassa kehyksessä, koska mustat lukulasit multa jo löytyy......hmmmmmm..... Ja niille, jotka kauhistui suunnitelmiani, niin miettikää, kuinka kuumilta tällaiset rillit voisi näyttää jakkupuvun ja Louboutinien parina, haha! ;)

(Kuvat lainattu.)

10 kommenttia:

 1. Oon vasta tänä syksynä alkanut käyttää silmälaseja päivittäin, vaikka mulla onkin ollut lasit jo kolmisen vuotta! Mullakin on aika tummat raamit, ja kivasti niillä saa heti ilmettä (muuten vaaleisiin) kasvoihin. Sain eilen rilli-inspiraatiota Chiara Ferragnilta. Mun mielestä Chiaran lasit on mageet! Piti sitten heti mennä sovittelemaan rillejä :D
  Toi Brad Goreski -mallikin on tosi magee! ...Joten siitä vaan! :)

  VastaaPoista
 2. musta lasit on oikeasti huippuhienot ja seksikkäät! ja mä olen ihan samaa mieltä, että silmälasit ja huulipuna on ihan killer-yhdistelmä! silmälasit saa myös omasta mielestäni ihmisen näyttämään samaan aikaan sekä kiinnostavammalta että jollain tapaa älykkäämmältä. lasit on siis pop!

  VastaaPoista
 3. Oh no.. tänään juuri ajattelin tata keikkuessani kameran edessa rilleissani. Mulla on kymmenet (10) lasit, ostelen niita kun taalta meiltapain saa ihan naurettavalla hinnalla... Mutta loppujen lopuksi (julkiset) kayttokerrat ovat ihan yhta monella sormella laskettuja. Mun naamassa on selvasti jotain vialla, musta kun ei tule yhtaan alykkaamman nakoinen klasit paassa nortimpi vaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epäilen, että naamassasi on yhtään mitään vikaa! :) Ja veikkaan, että jos olisin optikko, niin löytäisin sulle ihan varmasti hyvät! ;)

   Poista
 4. Noi on kyllä kivat! Vaihtelu virkistää:) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, uuden vuoden kunniaksi voisi hankkia uuden ilmeen! :)

   Poista
 5. Joo, kuvien tyyliset lasit olis todella mageet! Hanki ihmeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypi lähteä metsästämään täydellisiä! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...