keskiviikko 31. lokakuuta 2012

päivän asu

 

Pitkästä aikaa päivän asu. Se siitä, että ottaisi ulkokuvia tähän aikaan vuodesta, nimittäin aamulla kotoa lähtiessä ja kotiin palatessa on niin hemmetin pimeää, että tekee mieli kömpiä suoraan sänkyyn nukkumaan. Myös jatkuva nälkä vaivaa!! Tänään ei taas ollut mun päivä, menin töihin ekana, lähdin vikana, ja postin kautta kotiin. Hetki sitten sain vihdoin syötyä, ja avattuani H&M postipaketin, totesin, että neuleesta oli tullut koon 34 sijaan 42...aika lähellä! ;) Mä en edes jaksa lähteä viemään sitä pakettia takaisin postiin, saatikka alkaa vaihtaa ja ajaa vielä toisenkin kerran viikon päästä edes takaisin. Miksei ihmisetkin voisi mennä talviunille?

Sitten vielä yksi it-juttu. Mä en tiedä onko mun sähköpostissa/bloggerissa jokin virus tai vastaava. Ensinnäkin mulle tulee sähköpostiin outoja englanninkielisiä kommentteja liittyen blogiini, jotka eivät kuitenkaan näy blogissa. Kommentit ovat asiallisia, mutta tulevat jostain hemmetin porno ym. sivustoilta.... ;) Sitten useammalle kirppariostajalle on käynyt niin, että sähköpostit eivät tule mulle perille. Sitten mulla näkyy sähköpostissa kommentteja, jotka eivät näy blogissa ja sitten mulla näkyy blogissa kommentteja, jotka eivät tule sähköpostiin! Huhhuh, sanon minä!

JA KIRPPARIOSTAJAT HUOMIO! Jos haluatte ostaa jotain, mutta ette ole saaneet minulta vastausta sähköpostiin tai kommenttiboksiin, niin olettehan uudestaan yhteydessä ja käyttäkää tarvittaessa tätä toista sähköpostiosoitetta: styleforecast@hotmail.com. Voisin nimittäin keskitetystä viedä kaikki paketit postiin esim. tämän viikon lopussa! :)

2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...