tiistai 16. lokakuuta 2012

päivän asuPäivän asua pitkästä aikaa. Hassua, näitä kuvia kun katsoo, niin alkaa hahmottua se oma tyylikin - raidat, kapeat housut, mustat bleiserit..... tuntuu, että samat elementit toistuu vähän joka asussa, eikä niitä edes mieti sen kummemmin. Ehkä pitäisi. Mahtaisi tulla aika tiukat paikat, jos yhtäkkiä menisikin sellaiseen paikkaan töihin, jossa pitäisi käyttää joka päivä jakkupukua...? Se on kyllä salainen unelmani, mutta toisaalta näissä vaatteissa mun on niin hyvä olla. :)

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu! Raitapaita sopii hyvin viininpunaisen alaosan kanssa. Nilkkurisi näyttävät tosi kivoilta, saako kysellä merkkiä? Olisi muuten kiva jos listaisit postauksiin asujen merkit, sinulla on usein kaikkea kivaa. :)

  Omalla työpaikalla pukeutuminen on jakkupukulinjaa ja töissä välillä kyllästyy konservatiiviseen pukeutumiseen ja kaipaa kaikkia rennompia farkkuja jne. Nyt taas äitiyslomalla on ikävä kaikkia ihania työmekkoja ja hameita jakun kanssa.. :D

  -Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on Nilsonin aleista viime kevään ostetut nilkkurit, taitaa olla ihan Nilson-merkkiä. :) Mä toivon, että jollain aikavälillä pystyn kertomaan vaatteistani enemmän, mutta toistaiseksi en ole halunnut. Siihen on useampi syy ja viimeisimmästä kirjoitin juuri tuoreessa postauksessa. Toivottavasti tämä ei häiritse sinua liikaa! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...