maanantai 22. lokakuuta 2012

My Style - Must have pants

must have pants


Mä rakastan mekkoja ja hameita, mutta inhoan sukkahousuja! Ja koska elän Suomessa, niin housut ovat suurimman osan vuodesta paras ja helpoin vaihtoehto. Työpaikallani ei ole pukupakkoa, joten tällä hetkellä viihdyn käytännössä näissä viidessä parissa housuja: mustat "pinnoitetut" housut, keskisiniset farkut, viinipunaiset "pinnoitetut" housut, tummansiniset farkut ilman kulutuksia ja mustat nahkahousut. Näiden lisäksi mulla joitakin muita harvemmin käytössä olevia farkkuja, mustat ja harmaat kapeat ja lyhkäiset suorat housut, mustat rennot suorat housut sekä kesäksi pinkit ja mintun väriset farkut ja kuosifarkut, jotka olettekin nähneet päivän asuissa. Tämä viisikko on kuitenkin löymätön! :)

Itse tykkään housuista, jotka ovat erittäin kapeat polvesta ja pohkeesta. Vuosia sitten suosin kalliita Dieselin farkkuja, mutta jo useamman vuoden olen ostanut farkkuni Gina Tricotista, sillä ne istuvat mulla kuin unelma ja saavat jatkuvasti kehuja. Zaran farkuista mulla oli vähän huonoja kokemuksia vuosien takaa ja vasta viime keväänä uskalsin ostaa ensimmäiset. Sen jälkeen se oli menoa!! Zaran housuissa on ainoa miinuspuoli se, että koko 34 on pienin ja mulle menisi pienempikin. Onneksi ne ovat toistaiseksi pitäneet muotonsa melko hyvin, sillä pienikin venyminen olisi jo liikaa... Suosittelen kuitenkin, että jokainen valitsee housumallinsa siten, että se sopii parhaiten omalle vartalolle! ;)

En tiedä teenkö erillistä kollaasia hameista ja mekoista, mutta niissäkin suosin aina kapeita malleja, joissa on säädyllinen pituus. ;) Mekkoni ja hameeni ovat laidasta laitaan, niin värien, kuosien kuin mallienkin puolesta, joten vaikea tehdä niistä mitään must have -listaa. Ehkä sitten kun ostan DVF:n mekkoja, niin niistä tulee selkeitä voittajia...? Ainoa hame, minkä voin sanoa olevani erittäin tärkeä osa pukeutumistani on musta nahkahame, omani on kiva, mutta ei valitettavasti ole aitoa nahkaa, joten sellainen on hakusessa. Mulla on erittäin kapea vyötärö, joten on äääääärettömän vaikeaa löytää hameita ja mekkoja, jotka istuisivat joka paikasta hyvin. Oman vaikeuden tuo myös pituuteni. Ja nahkahameen korjaus on vaikeaa mm. sen takia, että nahkaan jää niin helposti reikiä, joten tosiaan sitä täydellistä odotellessa!! :)


2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...