maanantai 29. lokakuuta 2012

My Style - inspiration 4

Seuraavaksi inspiroivan henkilön vuorossa olisi ruotsalainen Elin Kling. Jälleen kerran hyvin erilainen tyyli verrattuna kaikkiin edellisiin. Joskus Elinillä on liian outoja asuja mun mieleeni, mutta kaikki yllä olevat kuvat ovat just eikä melkein!

Jos Elin ei tekisi niitä ylilöyntejä vaan näyttäisi aina tältä, niin hän olisi ehkä kaikista lähimpänä mun omaa tyyliäni - nimittäin kapeat farku ja nahkahousut, bootsit ja korkeat korot, avonaiset laittamattomat hiukset tai nutturat, mustat bleiserit ja paksut neuleet, kapeat siluetit mekoissa ja hameissa, sekä neutraalit värit ovat hyvin lähellä sydäntäni!! Elinillä on muutenkin ehkä ihanimmat neuleet, mitä olen koskaan kellään nähnyt, mutta oikeassa elämässä en löydä vastaavia ollenkaan! En sitten tiedä ostaako Elinkin akryylia...?? Ja noi Wangin kengät oh! En tiedä joudunko vielä tässä lähiaikoina repäisemään... ;)

4 kommenttia:

 1. Elin on kyllä ihan mielettömän upea! Niistä ylilyönneistä huolimatta ;) Nämä kaikki ja lukuisat muut outfitit iskee ihan suoraan tajuntaan, kelpaisi moinen vaatekaappi myös itselle!

  Suurin osahan Elinin neuleista on Acnea,Hopea tai Whyrediä. Itsekkin merkkejen neuleita ihaillut mutta toistaiseksi liikaa lompakolle - vaikka yhteen ihanaan Acneen olen jo taipunut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noita samoja merkkejä mäkin olen tutkaillut, mutta just sitä, mitä etsin ei ole koskaan tullut vastaan! Pitäis jossain vaiheessa lähteä Tukholmaan ihan paikan päälle kyttäämään... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...