perjantai 19. lokakuuta 2012

My Style in general

Ilmeisesti oli toiveena, että kertoisin enemmän asuistani ja tyylistäni, joten aloitetaan nyt tällainen pieni tyylisarja, jossa tulen kertomaan mun must vaatekappaleista, tyyleistä ja ihmisistä jotka minua inspiroi jne. Tulen jalkaisemaan myös inspiskuvia ja yritän kuljettaa mukana sekä mies- että naisnäkökulmaa, sillä uskon, että samat elementit toimii molemmilla, täällä käy myös mieslukijoita JA erityisesti koska inspiraatio ei katso ikää eikä sukupuolta.

Esimerkiksi nyt Jazzia kuunnellessa mulle tulee mieleen New York ja se jazz-baari, jossa kävin, ja siitä taas tulee mieleen pikkumustat, mustat korkokengät, aistilliset korut, pikkulaukut, mutta myös silitetyt miesten kaulukset, jotka pilkottavat puvun takin alta, sänki ja miesten tuoksu, tyylikkäät drinkit...;) Usein mä myös innostun miesten vaatteista ja luon niistä sitten omat asukokonaisuuteni. Miesten vaatteissa kiehtoo erityisesti tyylikkyys ja rentous, jotka yritän sitten korkkareista ja muista naisten tilpehööreistä huolimatta pitää aina asuissani. Kauneuden puolesta pitää joskus kärsiä, mutta itse tunnen oloni itsevarmaksi silloin kun asuni on tyylikäs ja samalla rento. Onnistunko siinä? Hehe....te voitte arvioida sen puolen (eikä edes tartte kertoa), mutta siihen mä joka tapauksessa pyrin... :)


Zara-nainen ja Zara-mies ovat hyvin paljon mieleeni. Eli nyt tarkoitan brändiä ja sitä mielikuvaa, jonka Zara on onnistunut luomaan lookbookkien ja kuvien avulla. En siis tarkoita sitä, että ihminen on tyylikäs, kunhan vaan kaikki vaatteet ovat Zarasta, sillä niistäkin saa luotua monenlaisia asukokonaisuuksia eri tarpeisiin, valikoima kun on sen verran suuri, mutta tyyliä se ei kuitenkaan takaan. Ehkä kun näette enemmän näitä valitsemiani kuvia niin viimeistään sitten ymmärrätte mitä tarkoitan. Mutta Zaran vaatteissa on mielestäni sopivassa suhteessa maskuliinisyyttä ja feminiinisyyttä, eli kontrasteja, joita rakastan niin pukeutumisessa kuin sisustuksessa....ja, öööö, kaikessa muussakin. :) Vastakohdista puhun sitten erikseen.


Pukeutumisessa suosin neutraaleja värejä, mustaa, harmaata, valkoista ja kaikkea näiden väliltä. Vaikka kaapistani löytyy muutakin, niin ne on lähinnä mausteena, ja pinkki ja punainen ovat suosikkejani. Koska värit ovat neutraaleja kiinnitän huomioni laatuun, pintastruktuuriin, erikoisiin yksityiskohtiin jne. Nämä yksityiskohdat ei ehkä näy valokuvissa, mutta auta armias, jos vaatekaupassa roikkuu jokin, jossa on nahkaa, paljetteja, höyheniä tai jotain muuta erikoista....siinä kohtaa kyllä unohtuu aina kaikki perustarpeet!!!

(Kaikki kuvat lainattu.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...