lauantai 13. lokakuuta 2012

my Saturday

Näköjään tämä viikonloppu on fashionista hyvin kaukana, joten keskitytään sisustusasioihin. Lauantaipäivänä ei siis paljoa perjantaista eronnut! Nukuin ihan sairaan huonosti viime yönä ja näin painajaisia työelämästä, joten ei mikään ihme, että päikkäreillä siirryin johonkin ihan toiseen todellisuuteen. Nyt on koiralenkki ja sauna takana ja olo on jo huomattavasti parempi. Näytän teille nyt mitä päivääni on kuulunut ja.....(Pari Hullujen Päivien löytöä samalla kun etsin yhtä lahjaa....)


(Risottoa, jossa takapihalla kasvavaa persiljaa ;) .....)


(Äidiltä lahjaksi saatu kynttilätsydeemi on ollut taas syksyllä kovassa käytössä....kiva idea, että astian voi täyttää aina eri jutuilla vuoden aikojen tms. mukaan....)


(Naudanpihviä ja risottoa.)


Ja as you can see, uusille ostoksille on tullut heti käyttöä......;) Kunpa viikonloppu ei koskaan päättyisi!!!!!!!!(P.S. Kirppariin on nyt tullut usempi huuto, joista ei sitten olekaan kuulunut mitään. Olisi ystävällistä, jos voisitte ilmoitella itsestänne....kiitos.)

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja niiiin hyvännäköstä ruokaa...:)) Ja pakko sanoa et en oo varmaan ennen huomannu, mut kiva toi kuvasarja tossa oikeessa sivupalkissa!:) -sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, onkohan kukaan muukaan huomannut? :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...