perjantai 12. lokakuuta 2012

eteisen taulut 


Mä en kyllä tajua miten hotelli-kuvat näyttää aina niin hyviltä, taikka asuntokuvat sisustuslehdissä?! Tuntuu, että omista kuvista tulee aina joko liian tummia tai liian vaaleita ja aneemisia, spoteista tulee vammasen näköisiä jälkiä, eikä todellakaan mitään romanttista ja pehmeää tunnelmaa!! Kuitenkin jos käytätte hieman mielikuvitusta ja katsotte sormien välistä, niin voitte kenties kuvitella millainen tunnelma eteisessäni on tällä hetkellä. Kaikissa valoissa on himmentimet ja niillä kyllä saa mukavasti tunnelmaa....:)

Se mikä näissä kuvissa on uutta, niin ne ovat taulut. Nimittäin viime keväästä asti on ollut projektina laittaa seinille Pariisi-kuvista tekemäni taulut New Yorkin jatkoksi, mutta jotenkin se projekti aina siirtyi, kun en osannut päättää sopivaa paikkaa. Toissailtana kaikki kuitenkin yhtäkkiä loksahti paikoilleen ja eilen taulut vihdoin pääsivät seinälle asti. Eli nyt portaikota löytyy Pariisi-kuvat, välitilasta New York, ja pitkälle käytävälle pääsi maalaamani taulu.... Ääääh, vaikka mä sen itse sanonkin, niin on mulla kyllä ihana koti, harmi vaan kun en osaa yhtään välittää sitä tunnelmaa kuvissa, ja se on suurin syy, miksi nämä sisustuspostaukset ovat venyneet / jääneet kokonaan pois....vinkkejä kuvaukseen?? :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä se ihana koti ja tunnelma sieltä välittyvät :) Vaikka mustakin kyllä aina tuntuu, että valokuvista tulee ihan laimeita verrattuna oikeaan tunnelmaan.
  Pidän tosi paljon siitä, että taulut ja kuvat ovat yksilöllisiä ja omia, ja että ne muistuttavat omista tärkeistä hetkistä. Ei sitä tunnelmaa saadakaan esim. Ikean kuvilla ja tauluilla! Yksilöllisyys on in ;) Mutta sun kuvat ovat kyllä todella upeita!! Voin oikein kuvitella, että jos pääsisin joskus sun luona käymään, jäisin varmaan tuijottamaan tauluja ja palaisin aina tuijottamaan niitä uudelleen ja uudelleen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Ehkäpä vielä joskus pääset! ;)

   Poista
 2. Kaunis koti ja ihana tunnelma! Haluaisin lisää kuvia kodistasi esim. olohuone, ruokailutila, kylppäri. Taulut ovat todella kauniita ja hyvällä paikalla. Upeasti onnistuneet valokuvat. Olen lähdössä tuonne ihanaan NYC:iin kuun lopulla viikoksi. Se on jo neljäs kertani, joten ymmärrän hyvin myös sinun kaipuuta sinne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokatila on nyt julkaistu ja olkkari tulee jossain vaiheessa. :) Ja Nykistä mä olen niiiiiiin kade!!! Ihanaa lomaa, kerro New Yorkille multa terveiset! :)

   Poista
  2. Kaunis ja niin ihanan tunnelmalliinen ruokailutila. Kiitos ja kerron terkut NYC:ille! :) Tykkään kovasti tästä blogista.

   Poista
  3. Kaunis ja niin ihanan tunnelmalliinen ruokailutila. Kiitos ja kerron terkut NYC:ille! :) Tykkään kovasti tästä blogista.

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...