sunnuntai 30. syyskuuta 2012

wanted


Saako tällaisia mukeja nykyään enää mistään? Lentokentän buksissa ei ollut, kun viimeksi hain perjantaina kahvini, enkä löytänyt tätä Starbucksin verkkokaupastakaan, höh. Oisko ideoita mistä muualta voisi katsoa? :)

12 kommenttia:

 1. Mä voin käydä tsekkaa löytyyks tääl Wienist:) Tääl on paljon Buckseja. Haluutko ihan tollasen perusmukin? Onks niit eri kokoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se olisi kivaa! Koollahan ei ole niin väliä, mutta se minkä olen nähnyt joskus livenä, oli sellainen reilun teemukin kokoinen 2,5-3dl? Ja tuo malli on kyllä kiva, nyt buksissa oli vaan sellaisia pyöreähköjä mukeja, jossa oli tosi simppeli logo, joka taisi mennä vähän jopa pohjan alle piiloon, eikä ollut tollein tasan keskellä mukin kylkeä... :)

   Poista
 2. Käy New Yorkissa :p. En tiedä mutta tommonen olis kylä hieno =)
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan? :) Joo NY on kyllä isoin kirjaimin TO DO -listallani! ;)

   Poista
 3. Omani onnistuin ostamaan Rhodokselta kun sieltä vielä yksinäinen hyllystä löytyi! Mutta sittemmin on erinäisissä Buckeissa sanottu ei oota, tai ettei myy enää tuota basic-mukia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuota mä vähän pelkään, että kyseinen malli on poistunut valikoimista!

   Poista
 4. Noi mallit vaihtuu tosiaan vähänväliä. Viimeksi näin tolla logolla mutta muki ei ollut enää noin suoralinjainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt on niitä pyöreitä tosi paljon...ei sillä, että niissäkään olisi mitään vikaa! :)

   Poista
 5. Kyseisiä mukeja löytyi Heathrown kentältä muutama kuukausi sitten, kun ostin sieltä juuri kuvassa olevan mukin kotiin. Käsittääkseni nettikauppa ei oikein ole linjassa sen kanssa, mitä itse kahviloista löytyy esim. Euroopassa. Nettikaupassa tuntuu olevan vain sesonkitavaraa (vs. siihen, mitä esim. NY:ssa oli tarjolla keväällä). Tosin tuo vanha logo tuntuu olevan monessa mukissa enää muisto... harmi! :/

  /M

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...