maanantai 17. syyskuuta 2012

thank you Nathalie

Juuri kun totesin, etten edes tiedä minkä laukun haluaisin seuraavaksi, niin kiitos Nathalie Schutermanin blogin, mulla on mielessäni eräs hirmuhimottava yksilö mielessä...Eläinkuosinen laukku ei sinänsä ole listallani mikään uusi juttu, mutta nyt se mallikin taas konkretisoitui! ;)
Tuosta ei vaan selviä, että saako noita laukkuja NS:ltä vai NK:lta vai mistä, ja mikä mahtaa olla hinta....eli salapoliisityötä edessä! :)

8 kommenttia:

 1. Oi, tuo isompi näyttää likipitäen täydelliseltä! Aiemmin en ole kuullutkaan moisesta merkistä, näyttää silti eritttäin hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan näytäkin, mustakin isompi on täydellinen, mutta pienempi olisi ehkä hakusessa ja tosta on kyllä vähän vaikea sanoa onko tuo vaan tuollainen ohut littana pussukka....silti kiva! :)

   Poista
 2. http://decadentcopenhagen.com/shop/decadent-105s-small-637p.html


  Itseltäni löytyy 4 kyseisen merkin laukkua+ muita pikkuasusteita. Mieletöntä jämäkkää nahkaa hyvällä hinta-laatu suhteella :) Tämä merkkki on Tanskassa tosi iso juttu!!

  - KK

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä ja hyvä tietää, että on hyvää laatua! :)

   Poista
 3. NK myy ko merkkiä http://nk.se/sv/nk-stockholm/avdelningar/Joseph/?cat=6

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin myykin, mutta sieltäkään ei pääse katsomaan hintoja ja jäin miettimään, että oliko Nathalien blogin kuvat kuvattu NK:ssa vai NS:n omassa liikkeessä? ...joskin sieltäkään ei verkkokaupan puolelta tuotetta löytynyt....

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...