torstai 13. syyskuuta 2012

terassi

 
 

Syksyllä on kiva muistella mennyttä kesää ja tässä tulee vihdoin muutama kuva terassista... Tulevalle kesälle jäi vielä terassin petsaus ja toive siitä, että kasvit kestää talven yli, ja kasvavat ensi vuonna entisestään! Pihalla kasvaa tällä hetkellä minttu, chilit, pionit, puna- ja mustaherukat, ruusut, kärhöt ja villiviini, mutta toistaiseksi kaikki ovat niin pieniä, että niissä ei ole vielä hirveästi esiteltävää....voisi kuvitella, että mä olen viherpeukalo, mutta en ole! :)

14 kommenttia:

 1. Kauniisti kukkiva ja nopeasti kasvava monivuotinen köynnös on clematis. Meillä kasvanut nyt 2 kesää ja menee jo reilusti aidan yli. Kukkii kämmenen kokoisilla kukilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös clematis ole joku latinalainen nimi nimenomaan kärhölle? Kukki se meilläkin tänä vuonna, mutta varmaan vaatii jotain lisäravinteita ja loitsuja, että ensi vuonna olisi suuremman vihreät lehdet! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, niistä tuli kyllä aika paljon tunnelmaa lisää! :)

   Poista
 3. Aivan ihana fiilis terassillasi. Tykkään tosi paljon. Samanlaista keidasmaista fiilistä hain itsekin terassiin keväällä, mutta rahat loppui kesken! :D Sisustus jatkuu siis keväällä ;)

  Tässä linkki mun terdeen jos haluat vilkaista: http://shoelover-lover.blogspot.fi/2012/06/meidan-terde.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, sisustus on kyllä ikuinen projekti ja oikeassa olet, pihaan saa uhrattua vaikka omaisuuden!! ;)

   Poista
 4. Tunnelmallinen terassi teillä, tykkään kovasti! Kasvatitko chilit ihan siemenestä saakka? Jos joo, niin vinkit jakoon, jooko...? ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei, mä ostin kukkakaupasta sellaisen ihan pikkuruisen pensaan/puun, mutta se innostuikin kasvamaan oikein reilulla kädellä! Kohta alkaa olla varmaan se hetki, kun tuo jumalaton ruukku pitää kantaa sisälle lämpimään. Mun tapa kasvattaa kasveja, on lukea ohjeet netistä, mitä multaa yms. kannattaa ostaa, tyrkätä kasvi siihen multaan ja kastella. Sitten välillä unohtaa se ja välillä kastella taas - TOIMII!! ;)

   Poista
 5. Onpa kauniin näköistä ja erinomaisen hyvin olet saanut kaiken kukkimaan ja kasvamaan :)

  Itse olen sitä onnetonta ihmislajia kasvien suhteen, joka oikeasti onnistuu saamaan kaktuksenkin hengiltä! :D

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mä en nimenomaan ole viherpeukaula (ainakaan enää), mutta täytyy itsekin vain ihmetellä ja olla onnellinen, että kaikki kasvaa näin pienellä panostuksella! :)

   Poista
 6. Nätti ja viihtyisän olonen! Kalusteet on kauniit:)
  -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja eiköhän se tästä ensi kesänä vielä parene, kun puut kuivuu ja ne saa petsattua ja ostan kaikki ihanat pihakukat heti toukokuussa! :)

   Poista
 7. Verhot terassilla on tosi kiva idea! Tuo kivasti pehmeyttä. Terassi on tosi viihtyisän näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että tästä se vaan paranee ensi keväänä! :) Nyt kun on aurinkotuolikin hankittu! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...