maanantai 17. syyskuuta 2012

Olivia Palermo and more(Kuvat: Zimbio)

Heipsanhei! Tulin vasta kotiin ja kävin suihkussa, ja koska koneelta puuttuu edelleen kuvankäsittelyohjelma yms, yms...päivän asut saavat vielä hetken odottaa! Sen sijaan halusin jakaa kanssanne uusimman kuvan Olivian asusta, joka ylläripylläri valloitti taas!! :)

P.S. Tämä voi olla jo vanha juttu, mutta tiesittekö, että Gossipin näyttelijä Blake Lively on mennyt reilu viikko sitten naimisiin vuoden seurustelun jälkeen? Että sellaista, eikä edes löydy kuvia. Voisi kuvitella, että maailmassa, jossa mitään ei voi salata, niin häistä ja Marchesan hääpuvusta löytyisi edes yksi kuva? No mutta, nyt Blake on palannut taas Gossipin kuvauksien pariin ja mitähän ex-mies ja kollega siitä ajattelee? Gossip Girlin hahmot jatkavat matkaansa kun sarja kulkee kohti loppua ja niin näköjään tekevät näyttelijät myös omassa yksityiselämässään....ei muuta kuin onnea vastanaineille, ja sitähän tarvitaan, jotta Hollywood-avioliitto kestää! ;)

2 kommenttia:

  1. Tallensin omalle koneelle nuo samat kuvat Oliviasta, i-h-a-n-a! (Taas vaihteeksi..) Miten joku voikin olla aina niin täydellinen..?

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...