keskiviikko 19. syyskuuta 2012

new hair

Kävin tänään kampaajalla ja voitteko uskoa, että suunnitelmani oli jopa liian raju kerralla tehtäväksi, hehe! ;) Musta on ihanaa, kun on kampaaja, joka ottaa mun toiveet huomioon, mutta kertoo silti, mikä olisi järkevin ratkaisu ja teteutus juuri mun tukalle!  Nimittäin on kokemusta niistäkin, jotka tekee just sen mitä pyytää, mutta jälkikäteen huomaa, että eihän tuo homma toiminut sitten alkuunkaan....
Eli vaikka kuvista ei niin erotu, niin hiukset on nyt värjätty liukuvärimäisesti ja latvat ovat luonnossa selvästi vaaleammat kuin juuret, tumma väri myös jatkuu entistä pidemmälle. Ensi kerralla tummaa väriä mahdollisesti lisätään vielä enemmän, sillä pohja on jo tummempi ja pituuskin taas hieman lyhenee. Samalla näette päivän asuni. Jalassa oli kapeat mustat housut ja mustat bootsit, ja tietenkin Celine, joten mitään ette ole tässä missanneet.

Ja Elina, kiitos neuleesta! Se tuli tänään perille ja oli juuri sellainen kuin kuvittelin! Laatu oli sen sijaan vielä suurempi positiivinen yllätys! Aiheesta tulee oma postaus, mutta tässä välissä SUURKIITOS avusta! :)

10 kommenttia:

 1. Hiuksissa upeat sävyt! :) Luottokampaaja on kyllä ihan ehdoton, omaansa alkaa arvostamaan eri tavalla kun joutuu lomalla poikkeamaan "vieraan" penkissä :-D

  Ja hyvä että neule löysi perille!! Se materiaali oli itellekkin ihan täydellinen yllätys, ei mitään akryylihuttua :--)

  VastaaPoista
 2. Ihana väri:) -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä olen kyllä kanssa enemmän kuin tyytyväinen! :)

   Poista
 3. Ihanan näkönen! Itellä "Se Oikea" kampaaja vielä hakusessa, saanko udella käyntipaikkaa, kun lopputuloskin näyttää noin hyvältä? :)
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse käyn Beatissa, mutta sitä ennen samalla kampaajalla Studio Helsingissä. Kummassakin on kaikki huipputaitavia ja mukavia - suosittelen! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...