keskiviikko 26. syyskuuta 2012

lukuvinkki


En ole tainnut muistaa kertoa tätä, mutta jos kaipaat lukemista ja yhden historiallisen opuksen kirjahyllyn koristeeksi, niin kannattaa hankkia syyskuun Vogue hintaan 9,50€. Lehdessä on vaatimattomat 916 sivua muotia, ilman kansilehtiä! Olen selaillut omaani kolmena iltana ennen nukkumaanmenoa ja vasta 1/3 on takana....ja hei siitä on jo hetki, kun hankin omani, eli ihailtavaa ja tuijoteltavaa riittää. :)

8 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, täytyypä käydä ostamassa, oli jotenkin tämä numero mennyt ihan ohi, vaikka yleensä Vogueta lueskelenkin :D

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tossa on kyllä hinta ja laatu kohdallaan! :)

   Poista
 2. Jos noin paksun lehden jaksaa kantaa kaupasta kotiin ensinnäkin. :D

  -krisse

  VastaaPoista
 3. Hei kiitos vinkistä! Pitää käydä kattoon, jos vielä löytyisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy, ne on kyllä vasta vähän aikaa sitten rantautunu Suomeen, myöhässä kuten aina, vaikka nyt alkaa olla jo lokakuu käsillä! :)

   Poista
 4. Haluaisin kyllä hankkia ton mut en oikein kehtais ostaa tota sille et joku näkis. Pitää varmaan keksiä joku syrjäsempi kauppa mistä ostaa ja sit joku paikka et kaikki ei heti löydä sitä, kun voisivat pitää hieman outona.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, ikävää, jos joutuu tuollaisia miettimään, mä ostaisin sulle mielelläni tuon lehden, jos se on tällaisesta kiinni! :) Saanko udella minkä ikäinen olet ja oletko pienemmältä paikkakunnalta, kun pelkäät, että joku tunnistaa? Ei tarvitse vastata jos et halua! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...