torstai 27. syyskuuta 2012

lukuvinkki 2


Tässä toinen lehtivinkki: Lokakuun ELLE in Finnish! En ole vielä tutustunut lehteen tarkemmin, mutta vaikka sain sen ilmaiseksi Missoni&Lindex ostosten mukana, niin lehti ehdottomasi läpäisi ensimmäisen testin ja se tapahtuu harvoin! Lehden pikainen selailu osoitti, että tähän lehteen haluan tutustua tarkemmin... :)

2 kommenttia:

 1. Ostin tänään uusimman Britti-Voguen, siinä on jotain 400 sivua ja hinta vain 8.90 EUR. Kannessa oli 'Vogue's guide to looking your very best' yhtenä otsikkona, joten pakko se oli saada! :D En ole vielä ehtinyt sitä alkaa lukemaan.

  Jenkkilehdissä on yleensä se ärsyttävä puoli että niissä on niin paljon sellaisia mainoksia tuotteista joita tänne ei välttämättä edes saa tilaamalla, kun taas Brittien, Ranskan, Ruotsin, Italian ja Saksan lehtien tuotteita saa hankittua huomattavasti helpommin, mikäli väistämätön himotus iskee :)

  Suomalaisia lehtiä ostelen harvemmin sillä tuntuu tosiaan siltä että on ehtinyt lukea samat jutut jo ennestään muiden maiden lehdistä, mutta kiitos vinkistä, tuota voisin katsastaa seuraavalla markettivisiitillä.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten ihan totta, esim. Suomen ELLE tulee aina muutaman kuuden Ruotsin ELLEn perässä! Kiitos sullekin vinkistä! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...