torstai 6. syyskuuta 2012

lack of inspiration


En tiedä mistä moinen johtuu, mutta kun mulla on inspiraation puute, niin tuntuu, että se ulottuu jokaiseen elämän osa-alueeseen. Tekisi mieli vaan kattoo jotain hömppä-glamoursarjoja, kuten Täydellisiä naisia, ja syödä. Jotain positiivista niistäkin kyllä seuraa, koska mielessä käväisi ajatus, että haluaisin olla Camillen ikäisenä yhtä hyvässä kunnossa, mutta.....teinkö kuitenkaan asialle mitään? En.

Oli kyllä ihana pätkä katsella, kuinka rikkaat naiset pakkaa matkalle ja kuinka Vuittonit täyttyvät YSL:n unelmasandaaleilla ja muilla ihanuuksilla. Ja niistä puheen ollen, niin kirpparissa on edelleen paljon tuotteita myynnissä ja hintoja on alennettu, joten käykäähän tsekkamassa!


2 kommenttia:

 1. Eikö olekin mukavaa kun Ava-kanavalla näytetään nyt peräti toiseksi uusinta New Yorkin ja ensimmäistä Beverly Hillsin kautta? :) Alkoi jo kyllästyttää ne OC:n ja New Jerseyn vanhojen kausien jatkuvat uusinnat. Jenkeissä alkaa ensi viikolla Miamin rouvien toinen kausi.

  Esim. kalifornialaisilla on kieltämättä paremmat puitteet pysytellä hyvässä kunnossa kuin meillä. Ruoka enimmäkseen tuoreempaa ja kohtuuhintaista, pitkät rantabulevardit mahdollistavat lenkkeilyn ja muut liikunta-aktiviteetit ilman häritsevää liikennettä, ympärivuotiset sääolosuhteet ovat paremmat joten valon myötä riittää energiaakin.
  Meillä on pitkä kylmä kausi ja lisäksi kaamos, ja tulee jotenkin luonnostaan syötyä hieman enemmän näihin aikoihin ja kerättyä vara-ravintoa ettei talvisin palele, ja pimeyden takia usein sellainen olo että veto totaalisesti poissa :o

  Camillen kohdalla exä tainnut kustantaa vaimonsa ulkonäköä aikalailla. Camillehan on entinen tanssija joten peruskunto lienee ollut hyvä (sekä näyttelijä soft core-filmeissä, eli liikuntaa sekin ;D )

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on, en tiedä mitä tekisin muuten!!! Tuo valoasia on kyllä niin totta, mä tavallaan ymmärrän, että se kyse on oikeista varusteista ja vaatetuksesta ja ihmiset keksivät helposti tekosyitä liikkumattomuudelle, mutta hei, onhan se nyt vähän eri asia aurinkoisessa maassa ja kun on neljä lastenhoitajaa apuna!!! ;) Joo, varmasti on miehellä sormensa pelissä... ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...