sunnuntai 23. syyskuuta 2012

how innovative

Tämä on ehkä paras idea ikinä - aurinkolasit, jotka muuntautuvat tarpeen tullen kaulakoruksi ja pysyvät aina matkassa mukana ilman turhia silmälasikoteloita ja varmuuden vuoksi mukaan otettuja isoja laukkuja!!Hinta on hieman suolainen, mutta ideasta ja toteutuksesta menee kyllä täydet pisteet, joten ehkä se hinta on siihen nähden ihan kohdallaan. Mulle kanssa! ;)

(Kuvat lainattu täältä ja lisää tietoa Vuittonin omilta sivuilta täältä.)

4 kommenttia:

 1. Innostuin ensin, mutta sitten en enää kun luin niiden olevan LV:n mallistosta :( Omistan kahdet LV:n aurinkolasit ja mielestäni niiden laatu on huonompi kuin Chanelin ja Tom Fordin, jotka ovat suosikkimerkkini ja olleet monessa mukana eikä naarmun naarmua tai mitään vääntymisen merkkejä, ja istuvat edelleen päähän yhtä hyvin kuin uutena ostettaessa.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Taas Vuitton alittaa riman....ehkä se on paras pysytellä niissä tilpehööröissä ja matkatavaroissa, kuten olen tähän asti suunnitellutkin! :)

   Poista
 2. Kokeilin muutamia arskoja Vuiskan liikkeessä viime keväänä mutta niistä jokaiset istui jotenkin vinossa naamaan ja nenälle eikä niitä uskaltanu oikein liikuttaa ja oikaista sangoista kohdalleen kun ne natisivat siinä vaiheessa jo silleen oudosti kun ne laitto päähän eli sanoinkin mukana olleelle kaverille että miten noin neljä sataa maksavat arskat voi vaikuttaa niin halpa muovisilta. :D Eli kiitti vaan Dioria ja Guccia mullekin jatkossa. Ne on aina istunu heti naamaan kuin olis itelle räätälöidyt.

  -krisse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh! Unohdetaan sitten Vuittonin lasit, mutta designista silti pisteet! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...