keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Damn Heels vol 2: Damn Glamorous Collection

Tässä näette Balenciagan clutch laukkuni, jonka hankin keväällä ja joka on lähes poikkeuksetta ollut siitä asti iltamenoissa mukana...


Tässä näette, mitä kaikkea mulla on viime kuukausina ollut mukana iltamenoissa..... kyllä nämä kaikki ja paljon muutakin: puhelin, lompakko, avaimet, puuteri ja huulipuna, ja kyllä, vaihtokengät!!!


Minähän en lähde viihteelle ilman korkoja, mutta kun muutamia tunteja ja tanssimista on takana, niin ai että, tuntuu hyvältä sujauttaa jalkaan ballerinat! Mutta asiaan.

Vuoden alussa sain mahdollisuuden tutustua Damn Heels taitettaviin kenkiin ja kirjoittelin niistä täällä. Ja niin kävi, että lumet suli ja aurinko alkoi paistaa, ja kummasti Elenan tanssijalka alkoi taas vipattaa. Damn Heelsin ballerinat ovat olleet kyllä pelastus kerta toisensa jälkeen, häissä, Teatterin ja Kappelin terassilla, ravintolaillallisella ja niin edelleen. Ja mikä parasta, kengät ovat niin sirot, että ne todella mahtuvat pienempään laukkuun!


Eli tosiaan taitettavista kengistä on puhe ja voin suositella niitä lämpimästi kaikille naisille! :) Nyt juttu menee näin. Mä sain uudestaan yhteydenoton Damn Heelsilta, jossa mulle kerrottiin heidän uudesta mallistosta, joka ilmestyy marraskuun alussa. Vaikka normaalisti mietin hyvin tarkkaan, mihin yhteistyöhön ryhdyn ja mistä syystä, niin tätä en kyllä voinut ohittaa, sillä HALUAN toisenkin parin näitä kenkuleita!


Kuten mainoksestakin ilmenee uuden malliston nimi on Damn Glamorous Collection, jota löytyy kolmessa eri sävyssä. Kirjekuorilaukussa on vetoketju ja rannehihna (ei muuten yhtään hullumpi juttu, verrattuna edelliseen mallistoon), ja laukku menee napilla kiinni. Kätevää ja näyttää kivalta! :)

Mutta mikä parasta, kenkien laatuun ja muotoiluun on kiinnitetty entistä enemmän huomiota, ja näillä uusilla ballerinoilla pitäisi sujua hyvin niin pidempi kävely kuin shoppailukierroskin! Edellisillä myönnettäköön, jalkapohjissa hieman tuntui Suomenlinnan järkyttävän isot mukulakivet. ;)Ja lopuksi. Alla olevasta linkistä pääsette tilaamaan kenkiä ennakkoon maailman ensimmäisten joukossa! Sivut ei valitettavasti ole suomen kielellä, mutta homma on todella helppo, ainoa vaikeus on päättää väri! Itseltäni kun jo kultainen sävy löytyy, niin tällä hetkellä mä mietin ja arvon, haluaisinko perusmustat vai nuo Gunmetal Glitzit, joissa on kyllä sitä jotain... Ja koosta puheenollen, niin omaan 38,5 jalkaani, koko 39 on just perfect. :)

Tilauslinkki: http://damnheels.nu/pre-order201211

(Kollaasin kuvat lainattu Damn Heelsilta.)

2 kommenttia:

  1. Nuo gunmetalit ovat kyllä tosi bäheet! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin! Nuo taitettavat kengät on kyllä ihan superkeksintö, ihme ettei ole enempää kilpailevia merkkejä! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...