lauantai 22. syyskuuta 2012

Carine Roitfeld & MACTekisi kovasti mieli kokeilla noita MACin ja Corinen yhteistyössä tehtyja meikkejä, ja samalla pyytää itsellenikin kunnon smoky eye-meikki, jotta sitä sitten osaisi tehdä itsekin kotona!! Kuinka mahtava idea MACilta luoda kokonainen meikkisarja! :)

2 kommenttia:

 1. Eikai nuo peitepuikon sävyiset huulipunat vaan ole tulossa takaisin muotiin tämänhetkisen voimakkaan punaisen jälkeen, eli kenties keväämmällä? :D Minulla on jäänyt jotain traumoja niistä, on aivan kamalan näköistä vanhoissa valokuvissa kun yritettiin matkia jotain Melrose Place ja Beverly Hills, 90210 -sarjojen meikkimuotia.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, toivottavasti tossa on vähän jotain kiiltoa tms, ja se ei tosiaankaan näytä huulilla meikkipuikolta! Täydellinen nudepuna arkeen olisi nyt kyllä kovasti hakusessa ja haastavampaa siitä tulee vielä senkin ansiosta, että mun huulet ovat luonnostaan normaalia punaisemmat ja kaikki kaverin ihanat nudepunat näyttää mun huulilla silti punaisilta. Enkä haluaisi laittaa aina meikkivoidetta alle... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...