tiistai 18. syyskuuta 2012

blue

Mulla on kyllä kuulkaas ajoitus aina kohdillaan! Montakohan kertaa pitää vielä kastua sateessa ennen kuin uskon, että pitäisi aina kantaa sateenvarjoa mukana... ;) Ja farkuista. Mä pidin tarkoituksella useamman kuukauden tauon tummista farkuista ja ai että, tuntui taas hyvältä vetää ne pitkästä aikaa päälle! Ja tämä uusi Uterquen cashmereneule on ihan suosikkini tällä hetkellä....muutenkin hirveä himo kaikkii cashmereneuleisiin juuri nyt. :)

2 kommenttia:

 1. aaaaa, tuo celine ! <3 ehkä jonain kauniina päivänä sellainen roikkuu myös omalla käsivarrella ;) Tosin, siihen on varmasti vielä useampi vuosi - opiskelijanbudetti ei tuohon hetkessä taivu :--D

  PST. Onhan neule jo saapunut perille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sain neuleen tänään ja se on i-ha-na!! Kiitoskiitoskiitos! :) Tiedän tunteen, eikä se kovin helppoa ole työelämässäkään, mutta mä olen aina ollut sellainen makaronin ja kaurapuuron ystävä, että halusin jo 16 vuotiaana kotoa pois muutettuani alkaa keräillä kaikkia astioita ja sisustusjuttuja ja sitä myötä myös kalliita laukkuja...hullu mikä hullu, mutta se on halvempaa ja mukavampaa kuin kallonkutistajalla käyminen! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...