perjantai 14. syyskuuta 2012

and that's who I am

Mä aina pyydän teitä kertomaan enemmän itsestänne, mutta nyt kerron jotain itsestäni myös teille! Törmäsin kyseiseen sivustoon ihan sattumalta erään blogin kautta, mutta olen niin nopea klikkailemaan, että poistuin sieltä, ennen kuin otin ylös mitään tietoja (jos kyseinen blogin kirjoittaja eksyy tänne, niin hän voi itse jättää puumerkkinsä). Anyways, niin moni teksti puhutteli minuakin, että päätin kerätä tänne kaikki kivat jutut...ja näitä on PAAAAALJON!! :)Lisää teksteja löydät tästä.

Onko täällä ketää, jotka ajattelee jostain asiasta samalla tavalla?? :)

20 kommenttia:

 1. Hei mille lehdelle olet töissä, vai ymmärsinkö jotain väärin?
  Voisitko joskus tehä semmosen postauksen missa pistäisit vaikka jotain lempi leffoja liittyen muotiin esim paholainen pukeutuu pradaan tyylisi'?
  Sitten vielä mitä mieltä oot semmosista englanniksi coat-tyyppisistä takeista? Mun mielestä semmonen tekee naisen/miehen tyylikkäämmän näköseks. Riippuu tietty takista.
  Kiva postaus luin ainakin suurimman osan tarkkaan =)).
  Keksin itelleni tähän loppuun nyt nimimerkin. Olkoon vaikka jotain gossipista.
  -Eric (käytän tätä sitten jatkossa jos muistan=).)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti millekään, mutta jos joskus tulee tilaisuus, niin ei varmasti tarvitse kahta kertaa miettiä! :) Muotileffoja on itse asiassa aika vähän, eikä nekään kaikki ole mun suosikkeja, mutta sellaisen listan voin kyllä tehdä, joista olen saanut muoti-inspiraatiota, käykö sellainen? Coat on mielestäni aika laaja käsite, tarkoitatko jotain villakangastyyppisiä takkeja? Itse suljen tämän nimen alta pois jaikki nahkatakit, farkkutakit, parkatakit yms. mutta noin yleisesti, kyllä mä niistä tykkään, vaikka koenkin, että Suomen olosuhteissa niiden käyttöaika on vähän lyhyt, itse kun olen niin helposti jäässä... ;) Ja kiva kun keksit nimimerkin, vieläpä hyvän! ;)

   Poista
  2. Tarkoitin sellasia vähän pidempiä vaikka vilakangas takkkeja mutta muutkin käy. kyllä tietty muutkin takit on hienoja.Ja sillä coatilla tarkoitan ehkä enemmän sellaisia hienompia takkeja.
   Ja käy toi tommonen inspiraatio juttu =).
   - Eric

   Poista
  3. Olikohan mun vastaus jotenkin sekava....eli joo siis coatilla tarkoitin kanssa villakangastyylisiä takkeja, joista pidän, mutta kaikki tietty riippuu mallista. Ja niillä nimenomaan en tarkene talvella... Just nyt mua erityisesti kiehtoo kaikki muhkeat bukleepinnat ja muhkeat muodot. :) Vaalea, muhkupintainen takki olisi tervetullut tänä syksynä!

   Poista
  4. Okei no oltiin sitten samalla aaltotaajuudella =).
   Joo toi buklee juttu vaikutti kivalta (piti kattoa googlesta)
   Jos löydät jonkun semmosen mistä puhuit nii pistätkö kuvaa niin tajuan ehkä paremmin, kun en vielä näistä kauheasti mitään tiedä. =))
   -Eric

   Poista
  5. Ja piti sekin laittaa että kiva kun pääsi oikeasti vuorovaikutukseen bloggaajan kanssa. =))
   -Eric

   Poista
  6. Jeps, mä laitan kuvia, jos löydän! Tai jos löydän itselleni itse takin! ;) Ja tosi kiva kun sanot noin, mä ajattelen kanssa, että parasta tässä on ihmiset, mutta kaikki eivät jaksa kommentoida (eikä se haittaa).... :)

   Poista
 2. Hei tajusin nyt jälkeenpäin ton linkin tossa lopussa tonne tumbleriin. Kiitos iahan blogi siellä.
  Oletko itse miettiny että pitäisit siellä jotain blogia vaika pelkästään rebloggailisit kuvia yms. kun tänne kun kirjoitat ni voit tehä erilaista. sinne saisit helpommin enemmän kuvia ja nopeammin ja helpompi löytää.
  -Eric

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä miettinyt, enkä perehtynyt asiaan, mulle on jo ihan tarpeeksi haasteellista yhden blogin päivittäminen, varsinkin kun en ole mikään IT nero! ;) Mutta ehkäpä täytyy miettiä asiaa... :) Jee, nimimerkki!

   Poista
  2. Ok no ei se välttämättä hyödyllinen olisi mutta ainakin suht helppo tapa kerätä kuvia samaan paikkaan ilman tekstiä vaikka.
   Kiva kun tykkäät nimimerkistä =))
   -Eric

   Poista
 3. Hei, tosi turha postaus! Eipä jaksanu lukea ensimmäistäkään "slogania". Jotain sisällöllisempää jatkossa kiitos, tästä ei irtoo kellekään mitään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun joit meidän kaikkien kanssa mielipiteesi! MUTTA, jos et uskalla kertoa omaa nimeäsi, enkä tiedä oletko ikinä kommentoinut mihinkään muuhun ja mistä tykkäät, niin valitettavasti kommenttisi menee toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

   Poista
 4. Aika hauska juttu:) Jotenki oli tosi tosi monta, jotka oli tosi muo, etenki sellaset luonteenpiirteelliset asiat, mut sit myös paljon eroavaisuuksia. Osaisit varmaan nimetä ne, jotka sopis myös mun kuvaamiseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuo oli jännä juttu tehdä, koska joitain asioita ei tule ajatelleeksi, ennen kuin näkee sen lauseen edessään! Voisin kyllä lisätä tuohon listaan vielä miljoona asiaa, joita en löytänyt... :)

   Poista
 5. Heh, meillä on paljon yhteistä. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania tekstejä, oli kiva lukea noita ja sillä tavalla tutustua suhun paremmin:)
  -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä =)Ja aika paljon li samaakin.
   -Eric

   Poista
 7. En pelaa lentopalloa enkä omista koiraa (allergia, nyyh!), mutta muut osuivat hyvin tai tosi hyvin kohdalle :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, ilmankos te sitten viihdytte täällä, kun niin moni kokee olevansa samanlainen ja tykkää samoista asioista! Hyvä, että edes täällä netissä on päässyt "tutustumaan" ja juttelemaan samanhenkisten tyyppien kanssa! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...