maanantai 13. elokuuta 2012

when life sucks....

Varmaan teistäkin joskus tuntuu, että onnenlahjat ei mene tasan? Joo, ei mene ei. On kurjaa olla siitä tilanteessa, kun elämä potkii päähän, mutta ehkä vielä kurjempaa on nähdä ympärillä ihmisiä, joilla on vaikeaa. Tuntuu, että vähän väliä joku jää työttömäksi, eroaa, menettää läheisen, sairastuu tai mitä vaan. Joskus sitä ihmettelee, miksi on itse niin etuoikeutettu ja onnellinen? ....harmi vaan, että sitä osaa arvostaa, vasta siinä tilanteessa, kun on jotain mihin verrata.

Tumblr_m8nhxmzsge1qh77fdo1_500_large

Mä uskon, että ihminen on oman onnensa seppä. Toisilla on siihen paremmat ja toisilla huonommat lähtökohdat, mutta niillä korteilla pelataan, mitä on jaettu! Vaikka kaikkien omien mittareiden mukaan, jonkun pitäisi olla todella onnellinen, koskaan ei voi varmasti tietää, mitä pinnan alla tapahtuu ja mitä toinen todella ajattelee. Siksi ei pidä vertailla itseään toisiin, vaan tehdä omasta elämästä paras mahdollinen!


Vastoinkäymisten yhteydessä, mun isällä oli tapana sanoa: "Toivottavasti tämä on elämäsi suurin murhe". Pienempänä en tätä tajunnut, mutta iän kanssa opin ymmärtämään, mitä isäni oikeasti tarkoitti. Kuinka helppoa elämä olisi, jos pahimmat arvet elämässä olisivat niitä polviin jääviä arpeja? Mutta toisaalta, kuinka tylsää elämä olisi, jos välillä ei olisi ylä- taikka alamäkiä?

Tumblr_m6o87apmdv1rxcxmko1_500_large

Joskus tuntuu, että on väärin, että saa kaiken mitä on halunnut. Mutta onko esimerkiksi väärin nauttia siitä, että saa käyttää rahaa kaikken turhaan? Onhan ne rahat ensin tienattu kovalla työllä, työpaikassa, joka on ensin ansaittu vielä suuremmalla työmäärällä. Tämä nyt oli vain esimerkki, mutta luulen, että jos jotain haluaa kadehtia, niin ne ovat asioita, joihin on itse vaikeampi suoraan vaikuttaa, kuten terveys, perhe tai ystävät, joita ei voi rahalla ostaa. Kaiken muun ihminen voi uskoakseni saavuttaa elämässään, jos vaan itse sitä haluaa. Vastoinkäymiset vain hidastavat, mutta eivät estä pääsemästä päämäärään!


Mutta kuinka saada ihminen uskomaan, että hän on kaiken hyvän arvoinen, ja, että hän voi itse vaikuttaa siihen mitä tuleman pitää? Asioita tapahtuu haluaa tai ei - se on elämää. Mutta kyse onkin siitä, missä valossa nämä asiat haluaa nähdä...

Maanantai on viissiin muutenkin tarpeeksi masentava päivä, eikä tämä postaus ollut kaikista iloisin, mutta tarkoitus oli kuitenin muistuttaa teitäkin, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta! Niin kauan kuin ympärilläsi on ihmisiä, jotka välittävät (AINA ON JOKU!), kaikki muut asiat ovat vain hetken murheita ja asioilla on tapana järjestyä - giving up is not an option! :)


(kuvat: we heart it)

2 kommenttia:

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...