torstai 2. elokuuta 2012

Trapeze vai Luggage??

(kuvat: 9to5chic blog)

Nyt kun on tarpeeksi kauan katsonut näitä kahta Celinen laukkua 9 to 5 chic blogissa, niin päätös tuntuu olevan entistä vaikeampi! Luggage vai Trapeze? Trapeze vai Luggage? Todennäköisesti päädyn siihen, kumpaa on saatavilla sillä hetkellä kun mulla on taas tarpeeksi säästöjä, mutta ihan noin mielenkiinnosta, kuka osaa sanoa paljonko näillä on tällä hetkellä hintaeroa?? Thankjuu! :)

P.S. Mä olen niin koukussa mun nykyiseen Celinen laukkuun, että en voisi olla enempää ostoksesta iloisempi ja olen heti valmis sijoittamaan seuraavaan samanmerkkiseen! :)
 

16 kommenttia:

 1. Itse ottaisin Luggagen. Vaikuttaa jotenkin helppokäyttöisemmältä laukkumallilta :)

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, sitä mäkin olen miettinyt, että se olisi perusvarma valinta....toisessa kiehtoo tuo muunneltavuus ja olkahihna... :)

   Poista
 2. Ah, mä painin ihan saman asian kanssa, mutta alan kallistumaan Luggageen, joka on Célinerakkaus nro 1. Trapeze on kyllä superkiva esim. bicolorina, mutta täysin yksivärisenä ei ole niin kiva kun Luggage!
  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kuten tossa L:llekin kommentoin, niin ehkä se Trapeze on sen verran erikoisempi, että sen voisi ehkä hankkia, sitten kun on perusasiat kunnossa, eli Luggage löytyy jo...! ;)

   Poista
 3. Mä ottaisin ennemmin luggagen, mutta molemmat on kyllä upeita ja näyttäviä laukkuja! Hintaeroista en sitten tiedä.. :-)
  -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin varmasti järkevämpi ratkaisu....järki vs. tunteet, hmmmm....? ;)

   Poista
 4. kyllä noiden kahden väliltä luggagesta on varmasti enemmän muotoutumassa ns. moderni klassikko ja se tuntuu käytännöllisemmältä, mutta toisaalta taas trapeze on mielettömän upea ja tyylikäs ja ainakaan oma silmä ei vielä ole siihen niin kyllästynyt kuin luggageen... nämä laukkupäätökset on aina yhtä hankalia:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, kaikki nuo asiat! Luggagee on verrattu Birkiniin ja Trapezee Kellyyn ja niin taitaa muuten ollakin...en osaisi niidenkään välillä valita, joskin Kellyssä kuten Trapezessa on sitä jotain, ja sekös vastaa iskee aina minuun!! :)

   Poista
 5. Luggage on hieno, ottaisin sen ehdottomasti. Onko sulla joku tietty väri jo mielessä?

  Marde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan Vuittonin kohdalla päätöksenteko on mahdotonta, siksi en ole ostanut niiltä juuri mitään...mikään ei iske niin lopullisesti... Celinen olen taas löytänyt aivan totaalisesti ja tiedän nyt yhden laukun kokemuksella, että olen valmis käyttämään mitä tahansa Celinen laukkua vaikka joka päivä, loppuelämäni! :) Koska toinen Celinen laukkuni on vaalea ja tämä tulisi yhtä tehokäyttöön, niin aion ehdottomasti hankkia jonkun neutraalin ja tumman värin: musta, tummansininen, khaki, ruskean-harmaa, tummanharmaa....mitä näitä nyt on...? Eli mitään yhtä väriä en ole vielä päättänyt, mutta tiedän sitten kun se tulee vastaan. Ja koska tarpeeksi säästöjä ei varmaan ole ennen vuoden vaihdetta, niin mulla on onneksi sitä ennen vielä hieman aikaa miettiä...:) Tietysti jännittää se, että löytyykö Helsingistä sillä hetkellä mitään ja mikä olisi seuraava ulkomaanmatka, joka osuisi yksiin rahatilanteen kanssa? ;)

   Poista
 6. Kiva blogi sinulla!
  tse kävin hiljattain maksamassa varausmaksun omasta tulevasta Celinen Mini Luggagesta :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mistä olet omasi ostamassa ja missä voi etukäteen maksaa varausmaksun? Entä minkä värisen aiot ostaa? Ja kiitos! :)

   Poista
  2. Celinen laukkuja myy Suomessa Luxbag ja Nina's. Luxbagissa varauksia ei oteta vastaan, mutta Nina'silta kun kysyin niin minulla kävi superhyvä tuuri. Mini Luggagea on tulossa kuulemma pari myyntiin tulevana sesonkina klassisena mustana ja maksoin kolmasosan laukun summasta varausmaksuna. Saan laukun vasta loppuvuodesta :) Tarkkaa tietoa ei ole, kun laukut saapuvat uuden sesongin mukana.
   Teen siitä sitten kyllä varmasti oman postauksen omaan blogiini, mutta en ole vielä edes blogissani kirjoittanut, että Mini Luggagen menin ja varasin, koska niin epätodennäköistä oli saada se. En oikeastaan vieläkään usko, vaikka osa laukusta on jo maksettu. Celinellä kun on varaa päättää montako laukkua jälleenmyyjilleen lähettää. Se on kyllä minusta hienoa, sillä niin helposti tämä laukku ei pääse sellaiseen massalaukun maineeseen kuin vaikka LV Speedy :)
   Aiotko sinä hankkia kyseistä laukkua ja minkälaisena?

   http://anniinanpetitpassion.blogspot.fi

   Poista
  3. Minä ostin jo omani Ninasista, mutta kun tieän ettei se ollut viimeinen celine, niin mielenkiinnosta kyselen! ;)

   Poista
 7. Minkälaisen celinen? Onko laukku blogissasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luggagen, onhan se, jos seuraat päivän asuja, niin löydät kuvat siitä ja onhan aiheesta ihan omakin postaus! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...