perjantai 24. elokuuta 2012

toipilas


Mä yritän pitää blogini muotiblogina, vaikka välillä se ei ehkä siltä tunnukaan, ja siten vältän koirien, ruokien ja askartelun postaamista, mutta nyt on poikkeava tilanne, joka kuvaa hyvin mun iltaa ja kenties koko tulevaa viikonloppua. Pinni täyttää sunnuntaina 3wee ja meidän on tarkoitus pitää pikkukekkerit. Tänään oli kuitenkin aika mennä hammaslääkäriin ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen ja pikkuiselta jouduttiin poistamaan neljä hammasta (joista kaksi oli maitohampaita!).... Pinni on nyt nukutusaineesta ihan pökkerössä ja koko illan on tarkotus vahtia sen perään. Ollaan nyt sängyssä ja se nukkuu ja tuhisee sylissäni. Automatkalla kotiin se vähän itkeskeli, mikä on jo liikaa, kun ottaa huomioon, että mulla tulee kyynel, jo pelkästään tuon tassusiteen näkemisestä!! Kaksi viikkoa pitää varoa ja viikonloppuna varmaan juhlitaan kaurapuurolla, mutta sen jälkeen täytyy alkaa harjoittelee hammasharjan käyttöä päivittäin! Ei musta kyllä varmaan eläinlääkäriä saisi tekemälläkään... Mä postailen illalla vielä mahdollisuuksien mukaan, eipä tässä muutakaan tekemistä nyt ole, mutta mikäli musta ei kuulu, niin ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille!! :)

4 kommenttia:

 1. Voi pientä :( Toi on niin sydäntä särkevää, tiedän tunteen. Pikaista paranemista :)
  -A

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt alkaa jo elämä voittaa, vaikka naksuja ei pystykään vielä syömään! :)

   Poista
 2. Voi pikkuista! Meidän 2-vuotiaalla chihuneidillä on myös ensimmäinen hammaslääkäri edessä, sillä lääkärissä selvisi, että maitohampaita on vielä pari jäljellä ja hammaskiveäkin tullut :/ Pelottaa jo valmiiksi ihan hirveästi tuo nukutushomma, toinen kun on niiin pikkuinen ressukka.. Pikaista toipumista sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tuli vähän yllärinä, että joukossa oli kaksi maitohammasta, vaikka lääkärissä on käyty ihan säännöllisesti, mutta näiden kahden lisäksi jouduttiin poistamaan vielä pari, eli yhteensä neljä hammasta!!! Hammaskivi poistettiin siinä samalla.... Hassua, että vaikka Pinni syö puruluita vielä enemmän kuin Mollu, niin Mollulla on thank god ihan valkoinen ja suora hammasrivi, kun taas Pinnillä on leegot ihan solmussa... Mutta eiköhän tämä taas tästä - hurjaa ajatella, että seuraava hammaslääkärikerta olisi taas vuoden päästä edessä! Jos hampaita poistetaan tätä rataa, niin mee montaa vuotta, kun joutuu syömään päivittäin velliä! Oli se kyllä niin rääpäleen näköinen, kun se tuotiin punaiseen vilttiin käärittynä takahuoneesta, kieli oli ulkoina ja täynnä kuivunutta verta ja se tärisi ja oli jäässä. Silti kun pääsi syliin, niin tuli pusu.... :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...