tiistai 28. elokuuta 2012

päivän asu


Johtuen kaatosateesta, oli taas pakko ottaa asukuva peilin kautta. Siksi tuo vaakaviiva kahdessa kuvassa ja siksi neule näyttää niin nuhjuiselta, ihmettelin itsekin, kunnes totesin, että on aika pestä kaapin peili oikein kunnolla!!

Onneksi nyt saa taas ruokaa ja illalla tulee Rachel Zoe! Jospa siitä taas saisi jotain inspista asuihin tai tänne blogiin. Kukaan ei sitten juuri toivonut mitään uutta blogiini ja mulla on nyt taas ainakin hetkellisesti inspiraation puute....herää kysymys, että eksyvätkö kaikki tänne ihan vahingossa? Mutta jos jokin on varmaa, niin se on varmaa, että mulla ei ole varaa ostaa uutta laukkua joka viikko, jotta saisin mielenkiinnon pysymään yllä! ;)

3 kommenttia:

 1. Minä en ainakaan eksy tänne sattumalta, vaan seuraan aktiivisesti blogiasi :) Blogisi on tällaisenaan erittäin kiinnostava: kollaasisi ja julkkisten asut herättävät vaatekateutta, teksteistäsi huomaa myös, että olet innostunut muodista. Haluaisitko kirjoitella myös meikki-/ihonhoitotuotteista enemmän? Tai koota omasta vaatekaapistasi kollaaseja (esim. yksi vaate, jota käyttäen luot erilaisia kokonaisuuksia)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, kiitos kommentista ja hyvistä ideoista! Ei ollut tarkoitus syyllistää, eikä luoda vaatekateutta ainakaan pahat mielessä...;) Mutta tosiaan, tuo jälkimmäinen idea on hyvä ja erittäin toteuttamiskelpoinen, mutta koska sellaisiin menee vähän enemmän aikaa, niin on kiva tietää, että tällaisia postauksia toivotaan, etten mä ihan turhaan ähki tuolla vaatehuoneen perällä! :)

   Poista
 2. Ei tarvi ostaa joka viikko uutta laukkua: sun asut on tosi kivoja näinkin, innolla aina katselen näitä :) Keep up the good work!

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...