lauantai 11. elokuuta 2012

Dream Home 2 & 3

Viikko sitten tuli tosiaan käytyä Tampereen Asuntomessuilla (tuntuu, että siitä on ikuisuus), ja kerroin teille vielä parista kivasta omakotitalosta, jotka siellä näin. Lupasin laittaa kuvia ja tässähän niitä on.

Tässä ensimmäisessä talossa oli tosiaan yksi huone liian vähän, MUTTA pohja oli jotenkin niin toimiva, että vaikka kyseessä oli varmaan pienin koskaan näkemäni omakotitalo, asunto ei tuntunut ollenkaan niin pieneltä. Kaikki tarvittava löytyi ja vieläpä oli tilan tuntua....


Asunnon sisustus ja varsinkin tuo liila sävy, ei ole ollenkaan mun juttu, mutta sen sijaan isot ikkunat ja tiiliset yksityiskohdat keittiössä ovat hyvinkin mun juttu!!! Tähän kun vaihtaisi lattiamateriaalit ja uudistaisi sävymaailmaa + vähän enemmän luksusta pesutiloihin, niin ai että - siinäpä olisi oiva pikkutalo! :)

Tässä toinen koti, jossa olisi neliömäärä juuri passeli. Ainoa muutos pohjaan olisi yhden seinän rakentaminen, sillä mä en tartte mitään hehtaaria kodinhoitohuonetta, mutta sen sijaan ylimääräinen huone olisi tarpeellinen.Iiiiiihanaaat ikkunat, avara olohuone, kiviseinä, ok kokoinen vaatehuone jne....


Uima-allas! :)

Meinasin laittaa tähän pohjakuvat, mutta ne oli Asuntomessujen sivuilla niin onnettoman pienet, että niistä ei kyllä saa mitään selvää vaikka kuinka suurentaa tai pienentää!! Mutta tässäpä teille pieni sisustuspläjäys viikonlopun kunniaksi. Ehkä joku innostuu lähtemään messuille tai sisustusostoksille tai vaikka innostuu unelmoimaan.... ;)

2 kommenttia:

  1. Tämä oli myös minun yksi suosikkikohteistani asuntomessuilla. Etenkin se makkari oli aivan ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi, en kyllä muista yhtään millainen se makuuhuone oli...? Itse ajattelin lähinnä pohjaratkaisua ja sisustus saisi tulla taas siitä valtavasta valkoisesta talosta! :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...