torstai 2. elokuuta 2012

Bobbi Brown Shimmer Brick
 
 


Siis apua, mä unohdin täysin esitellä teille vielä yhden Barcelonan ostoksen! Tämä on nyt se kaikkien julkkisten ja Olivia Palermon kehuma Bobbi Brownin Shimmer Brick! En muista nyt tarkkaa hintaa, mutta oli El Corte Inglesissa halvempi, kuin mihin olin varautunut. Ihanat sävyt ja ihana pakkaus! :)

3 kommenttia:

 1. Huomasin, että sinulla on Hermeksen clic H -rannekoru. Itsellä on sama hankinta edessä. Olen ajatellut, että ostaisin oranssin kultaisena ja sen jälkeen vihreän hopeisena. Käytän siis sekä kulta- että hopeakoruja (en yhtä aikaa). Tuo oranssi siis on tällä hetkellä vahvin ehdokas kullanväriseksi rannekoruksi. Se toisi mukavasti väriä asuihini, jotka ovat lähinnä vain mustaa, valkoista, tummansinistä ja harmaata. Lisäksi tuo oranssi olisi klassinen Hermes-väri. Hieman kuitenkin epäilyttää, että onko oranssi vain tämän hetken juttu, koska se on nyt muodissa. Koru maksaa kuitenkin sen verran, ettei viitsisi ostaa väriä, joka jää hyvin vähälle käytölle. Mielipiteitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Oranssi ei ole koskaan kuulunut lempiväreihini, mutta mun mielestä oranssi väri ja Hermes kuuluvat yhteen, ja ottaisin itsekin sellaisen vaikka samantien! :) Oranssi näyttää kuitenkin erittäin hyvältä ruskettuneella iholla ja yhdistettynä harmaaseen tai tumman siniseen. Mielestäni asusteiden on tarkoitus myös tuoda asuun viimeisen silauksen, joten haluatko sellaista kallista korua, johon kukaan ei edes kiinnitä huomiota? Mikäli tietää varmasti, ettei tule koskaan mitään värillistä käyttämään, niin silloin on varmaan fiksuinta pysyä neutraalissa sävyssä, mutta jos pystyy kuvittelemaan käyttävänsä väriä, niin silloin kannattaa ehdottomasti ostaa sellainen. Säilytä kuitit, niin saat tarvittaessa myytyä korun eteenpäin, vaikka mulle! ;) Nykyäänhän yhdistellään myös kultaa ja hopeaa samaan aikaan ja se näyttää yllättävän hyvältä! :) Tämä on kuitenkin vain mun mielipide ja päädytpä mihin väriin tahansa, niin koru on joka tapauksessa erittäin kaunis ja hyvä sijoitus! :)

   Poista
  2. Oranssi on Hermèsin tunnusväri, joten se nyt ei ainakaan mene pois muodista niin kauan kun merkki on olemassa.

   Ystävälläni on oranssi clic clac -rannekoru jossa hopeanväriset palladium-metallit eli kontrasti on kiva kun siinä on sekä lämmintä että viileää sävyä ja siksi näyttää hyvältä ympäri vuoden, neutraalin sävyistä ihoa vasten:)

   Olen myös nähnyt sinivihreän (väri taitaa olla nimeltään Veronese) hopeisin metallein, ja se oli todella upea ja hieman harvinaisempi, lieneekö jopa jokin kausisävy.

   Valkoinen ja musta ovat vähän tylsiä, joten värillisiä kehiin :D

   -L-

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...