lauantai 25. elokuuta 2012

???


Olen joskus ennenkin kysynyt teiltä, mikä blogissani kiinnostaa ja mitä kaipaisitte enemmän, mutta sen jälkeen blogiini on eksynyt paljon uusia lukijoita. Olen myös hieman skarpannut päivän asujen kanssa... Joten, on aika taas kysyä teiltä, mitä te haluaisitte nähdä ja lukea? Onko jotain postaustoiveita? Haluatteko tietää jotain? Ja tottakai tähän saavat kommentoida ihan kaikki! :)

Toinen asia. Olisi supermahtavaa, jos kaikki ne jotka käyvät täällä säännöllisesti kirjautuisivat lukijoikseni edes jollain keksityllä nimimerkillä. Ensinnäkin siitä saa tuntumaa lukijamäärästä ja toisekseen ajan kanssa oppii yhdistämään ihmisiä ja kommentteja ja sekös vasta on mahtavaa, että oppii tuntemaan paremmin teitä ruudun toisella puolella!!! Mä ymmärrän toki, että kaikki eivät halua tulla tutuksi, mutta jos joukossa on joku sellainen, kuka jaksaa nähdä tämän pienen vaivan, niin etukäteen kiitos siitä!

Eipä muuta tällä kertaa, kuin antoisaa lauantai-iltaa kaikille!! ;)

6 kommenttia:

 1. Moi Elena, onko sulla se Clamoursin mekko vielä myymättä, kirppispuolella? Olisin voinut ostaa sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, sori että kesti vastata, mutta mekko on edelleen myynnissä! :)

   Poista
 2. Vaikeita kysymyksiä... Tykkään sun huumorista, tyylistä ja tän blogin positiivisuudesta. Siinä kai se. Lisää pohdinta-tyylisiä juttuja ehkä kaipaisin, niissä sä oot hyvä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, kiitos näistä sanoista! Yritän pohtia jatkossa vähän useammin... ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jeps, ainakin ne pihakuvat on vielä laittamatta! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...