torstai 30. elokuuta 2012

about life

En tiedä johtuuko pitkästä päivästä, vai pitkästä viikosta vai mistä, mutta aina välillä elämässä tulee hetki, kun tuntuu siltä, että olisi risteyksessä. Pitäisi valita jokin suunta, mutta ei tiedä mikä. On tuttu reitti, millä varmasti pääsee perille, mutta matka on pitkä. Sitten on tuntematon oikopolku, jolla saattaa eksyä. Ja hyvällä tsägällä on ehkä vielä jokin kolmas vaihtoehto. Valintojen tekeminen ei ole koskaan helppoa ja usein niitä tekeekin vain pakotettuna.Koska kello on paljon ja takana on 7km lenkki, jaan kanssanne tällä kertaa ainoastaan muutaman ajatuksen, jotka mielessä tällä hetkellä pyörivät...

Että sellaista. Taidanpa tulostaa muutaman noista teksteista jonnekin näkyvälle paikalle tai laitan tietokoneen työpöydälle, ei noista voi koskaan muistuttaa itseään liikaa! Erityisesti mua koskettaa 4. ja 6. teksti. :)

(Kuvat: we heart it)

3 kommenttia:

  1. Jotenkin tuossa mielentilassa usein auttaa tuo viimeinen mietelause. "Minähän näytän kaikille mistä mut on tehty!" ;) Toivottavasti mieli on jo vähän keventynyt, tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Risteyskohdassa ollaan täälläkin, mutta uskallus hypätä tuntemattomaan puuttuu... Tsemppiä sinne, toivottavasti asiat selkenevät :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä postaus just hyvään aikaan, koska heti kun tulin Wieniin jouduin taxikuskin kusettamaks:/ Uuteen nousuun vaan:) Wien on upee, kauniita rakennuksia ja pienen suurkaupungin tuntua.

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...