sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

red or whiteKiitos kaikista huivikommenteista, mitä laitoitte edelliseen postaukseen! L toi hyvän pointin liittyen valkoiseen huiviin, nimittäin se on ihan totta, vaikka sitä kuinka peseytyy ymsyms. niin valkoiseen väriin tuppaa jäämään aina jotain jälkiä! Siispä tämä tosiasia vahvistaa entisestään sitä, että mun kannattaisi ostaa värillinen tai tumma huivi. Mitäs sanotte tuosta punaisesta? Mielestäni se on aivan upea kokomustan kanssa, mielenkiintoinen yhdistelmä punaisten pohjien kanssa ja kesällä se sopii punaisiin huuliin... :)


4 kommenttia:

 1. Tuo punainen on tosi hot :) Juuri sellainen klassisen punainen sävy (vaikka näyttää hieman oranssihtavalta kuvassa salamavalon takia) eli joka toistuu ja on toistunut vakiona McQueenin kokoelmissa mm. iltapuvuissa eli on tavallaan hänen "signature", ja sellainen joka näyttää myös todella hyvältä talvikalpean ihon kanssa.

  Muistaakseni Christina Aguileralla oli jossain kuvissa tuo punainen huivi, punaiset huulet ja musta nahkatakki, ja vaikka en hänen tyyliään varsinaisesti fanitakaan niin hänellä on joitakin siistejä asusteita, kuten huiveja ja kenkiä.

  Minusta on muuten hienoa että se pahin pääkallotrendi meni ohi, mutta tämä McQueenin huivi jäi klassikoksi eli nyt niitä on mukava taas käyttää, olematta liian pintamuotitrendikäs.

  Oma McQueen -huivihimotukseni alkoi välittömästi kun näin Cashmere Mafia -sarjassa vuonna 2008 (joka oli Sinkkuelämää-sarjan Patricia Fieldin stailaama) Lucy Liun hahmolla lilan huivin, ja jonka hän valitettavasti tuhosi paperisilppurissa lopulta koska exänsä uusi tyttöystävä oli lainannut sitä luvatta ja esiintynyt tv:ssä se kaulassaan :o

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se oli kyllä hyvä sarja, mutta jotenkin en muista yhtään tuota kohtausta! Täytyy vissiin kattoo se uudestaan, kun ei tule mitään uutta hyvää sarjaa...:)

   Poista
  2. Tässä yksi kohtaus sarjasta jossa hänellä kyseinen huivi kaulassa.

   http://www.youtube.com/watch?v=CYC2MhU_PNU

   On mielenkiintoista nähdä eri solmimistapoja juuri näille McQueenin sifonkisilkkisille pääkallohuiveille :)

   -L-

   Poista
 2. Ymmärrän valinnanvaikeutesi, ihania vaihtoehtoja on liikaa! Mun pääkallohuivi on beige ja siinä on pinkit pääkallot. Mun peruslook on usein valkea toppi, siniset farkut ja musta jakku/neule, ja tämä huivi piristää kyllä tällaisia tylsiä asuja tosi kivasti :). Beige on siitä käytännöllinen, ettei niin näy esim. meikkitahrat ja pinkki tuo tyttömäisyyttä muuten niin "rajuun" kuosiin :). Näillä perusteilla omani valitsin, mutta ihania värikomboja on tosi monta!

  Marine

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...