maanantai 16. heinäkuuta 2012

my sexy hair

Lupasin kertoa tarkemmin Sexy Hairin tuotteistani ja tässä nyt sitten sitä tietoa... :)


Kyselitte viimeksi mikä tuo turkoosi pullo on ja saako tuotetta Suomesta, niin ajattelin laittaa teille vähän tietoa asiasta. Sexy Hair tuotteita saa Suomesta ja nettikaupoista, mutta jenkeissä tämä tuotemerkki on ilmeisesti ollut aika suosittu jo vähän pidempään.

Healthy Sexy Hairin hiuksiin jätettävä hoitoaine (turkoosi pullo) oli ensimmäinen kokeiluni, josta "kuulin" ensimmäisen kerran Lauren Conradilta. Soijahoitoaine tekee tukasta sileän ja harjaaminen sen jälkeen sujuu huomattavasti helpommin. Tähän asti kokeilemistani tuotteista tämä on mielestäni ehkä paras mun tukalle.

Punaisessa pullossa on Blow Dry Volumising Gel hiusten föönaukseen sarjasta Big Sexy Hair. Tuote antaa kevyttä pitoa, mutta ei yksinään riitä mielestäni tuomaan volyymia, jos esimerkiksi pesee tukan illalla ja nukuu yön yli. Tuote on kuitenkin helppo levittää, eikä se tee hiuksista kovia märkinä kuten monet muut tuotteet, ja siksi tämä tuote sopii mielestäni hyvin pitkille hiuksille. Helppo levittää, helppo harjata, hiukset ei kuivu koppuroiksi föönätessä kiireessä pää alaspäin ilman harjaa, eli toisin sanoen, ei satu, kun yritän harjata hiuksia auki tai haroa niitä föönetessä sormilla....if u know what I mean... ;)

Hopeinen pullo on sarjasta Straight Sexy Hair ja se on tarkoitettu käytettäväksi suoristusraudan kanssa. Tuote ei ehkä suorista kiharoita hiuksia (en tiedä), mutta mun hiuksilla toimii kuin unelma. Tuntuu, että se tekee liukkaan kalvon hiuksen pintaan, minkä jälkeen rauta liukuu hyvin ja hius pysyy suorana. Viime joulukuussa kiirehdin töiden jälkeen pikkujouluihin ja suoristin hiukseni tällä. Yhtäkkiä muutin mieleni ja päätin tehdä hiuksiin kiharoita. Noh, ylläripylläri, hiukset eivät sitten enää kunnolla kihartuneet!! Jouduin suoristamaan niitä kiireessä taas ja lopulta juoksin takkia auki ja korot jalassa bussille, jonka missasin ja jouduin juoksemaan toiselle bussipysäkille edelleen korot jalassa...not good! Joten käytä tätä kun suoristat, mutta älä enää muuta mieltäsi sen jälkeen!! ;)

Tässä siis omia kokemuksiani merkin tuotteista ja jos haluat ostaa niitä Helsingistä, niin Kampin terminaalissa on kampaamokauppa, josta merkin tuotteita saa. Tsekkaa tästä nettisivut. :)

2 kommenttia:

  1. Vautsi, onko tuossa lämpösuoja aineessa tuollainen "lakkapullo korkki"? Aikoinaan Lorealilla oli sellainen lämpösuoja aine jossa oli tuollainen sumute systeemi ja se oli ihan huippu tuote! Niin ja tottakai se sitten lopetettiin... Jotkut nestemäiset lämpösuoja aineet ovat nimittäin rasittavia kun ne lentävät märkänä länttinä yhteen kohtaan hiuksia jos satut vahigossa suihkuttamaan liian läheltä hiuksia... Kiitos vinkistä pitääpä kokeilla tuota! :)

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...