perjantai 20. heinäkuuta 2012

Mikä väri??

alexander mcqueen scarf

Kyllähän te jo tiedättekin, että mä haluaisin seuraavaksi hankkia Alexander McQueenin huivin, jo pelkästään senkin takia, että Lontoon matka meni jo, Barcelonassa näitä ei ollut ja mahdollisesta Wienin tarjonnasta mä en tiedä...mutta elämässä täytyy olla kompastuskiviä ja onneksi verkkokaupat on keksitty! ;)

Kaikista värivaihtoehdoista olen saanut karsittua neljä omasta mielestäni mieluisinta vaihtoehtoa: musta pohja + valkoinen kuvio, valkoinen pohja + musta kuvia, punainen pohja + liila kuvio sekä liila pohja, jossa on punainen kuvio. Myös musta-harmaa olisi edelleen aika tervetullut vaihtoehto, mutta sitä en edelleenkään löydä mistään!

Yritin vähän mallailla vaatekaapin vaatekappaleita yhteen ja miettiä mikä olisi järkevin investointi. Järkihän sanoo, että pitää ostaa mustaa ja valkoista, kaappi kun on jo valmiiksi pullollaan näitä värejä, sekä harmaata ja farkkua. Toisaalta, jos mietin mitä värejä multa löytyy, niin se on punainen ja sen eri sävyt pinkkiin ja luumuun. Asusteiden idea on kuitenkin tuoda asuun sitä jotain ja mahdollisesti väriä. Toisaalta taas kaikista klassisimmat asusteet kulkevat mukana läpi elämän. Mutta taas toisaalta.....kaikista onnistuneimmat, erikoisimmat ja itselle sopivimmat asusteet ovat niitä, joille tulee käyttöä ja joita ihmisten päällä sitten ihaillaan. Asusteen idea on kuitenkin tuoda turvaa ja saada tuntemaan itsensä omaksi itsekseen, eikä joksikin muuksi, sillä silloin asuste voi jopa kääntyä itseään vastaan....hmmmm....vaikeita päätöksiä! Varmaan tämän blogin perusteella voisi ajatella, että mulla on sairaan helppo elämä, kun mun ongelmat on tätä tasoa, haha?! No joo, enpä edes halua kuulla mitä kukin on tästä mieltä, oikeita ongelmia en tässä pohdi, mutta vaateongelmiin on mukava saada muidenkin mielipiteitä! :)

So, mikä oli oikea valinta ja miksi?


12 kommenttia:

 1. Mun mielestä paras on tuo valkoinen pohja-musta kuvio. Käy varmaan hyvin kaiken kanssa :) itselle ajattelin hankkia sen paksumman version harmaalla pohjalla ja valkoisella kuviolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis just sellaisen paksun harmaan mäkin olen nähnyt, mutta en löydä sitä mistään nettikaupasta!! Tiedätkö mistä niitä saisi? Sellainen olisi ihan ehdottomasti mun ykkösvaihtoehto, mutta jos sitä väriä ei löydy, niin sitten se on joku ohut silkkihuivi yllämainituista väreistä...

   Poista
  2. Net a porterista ajattelin tilata ja sieltä löytyy tämä ihana harmaa-valkoinen :) yritin linkittää mut iPhone ei halua tehdä yhteistyötä...

   Poista
  3. http://www.net-a-porter.com/product/314292

   Tässä tämä ihanuus :)

   Poista
  4. Näköjään te molemmat linkititte samaan huiviin! :) Paha, paha....mitähän sitä nyt sitten tekisi....

   Poista
  5. Tämä on kyllä ihana ja jotenkin kyllä tulee mieleen vuittonin huivit :)

   Poista
 2. Mulla on toi huivi punamustana, ja vitsi miten vaikeaa oli päättää lopullinen väri, joten jaan tuskasi! Oon ehdottomasti jonkin värillisen kannalla, sun vaihtoehdoista omaa silmäni miellyttää eniten ehkä liilapohjainen. Eipä tossa valkoisessakaan mitään vikaa ole, mutta ehkä vähän tylsä? Musta pohja on mun mielestä liian raju pääkallokuosille, tulee mieleen moottoripyöräkerhot :D
  -Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samoja juttuja olen itsekin miettinyt, mutta kuten sanoit, hirveän vaikea valita! Tosiaan jos löytyisi paksu harmaa versio, niin ostaisin sen heti ja siirtäisi nää muut pohdinnat vielä eteenpäin....;)

   Poista
  2. Net-a-Porterissa oli ainakin hyvä valikoima ja siellä oli myös tällainen harmaa :) :
   http://www.net-a-porter.com/product/314292

   Maria

   Poista
  3. Tosi nätti tuokin, joskin vähän eri näköinen ainakin noissa kuvissa, kuin mikä mulla oli mielessä...Jotenkin tämä harmaa muistuttaa Vuittonin huiveja, en tiedä miksi...?

   Poista
 3. Käyttökokemukseni mukaan suosittelen eniten mustapohjaista, tai muuta hyvin tummaa sävyä.

  Sellaisessa ei näy niin helposti kaulasta mahdollisesti tarttuneet raidat kuten meikit ja itseruskettavat sekä siihen osuneet sadepisarajäljet. Tuo musta jossa punaiset kallot on varmasti siisti etenkin mustavalkoisten asujen kanssa, eli huivin punaiset osuudet korostuvat kivasti tuolloin. Ottaisin itsekin sen seuraavana kokoelmaani :) Ostin aikoinani tuollaisen vaaleanpunaisenakin, mutta sitä on tullut käytettyä vähiten.

  Haussa oli myös tumma violetti joskus mutta ne loppuivat alta aikayksikön :(

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten tosi hyvä pointti, enpä tullut edes ajatelleeksi....olipa hyvä, että kysyin teidän mielipidettä jälleen kerran!! :) Ei silkkihuivia kyllä viitti joka käyttökerran jälkeen pesulaan kiikuttaa....

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...