sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

last days before Barcelona

Kyllä on viimeiset hetket ennen matkaa kiireisiä....


Käsihoito ja jalkahoito + kynsien lakkaus....

...armotonta pyykinpesua....
...viime hetken ostoksia: matkashamppoo, matkakokoinen hiuslakka ja hiuspuuteri tms, lääkkeitä....


....hemmetin hyvä random alelöytö = valkoiset, mitä täydellisimmät sortsit H&M:ltä, ainoa pari, mun koko ja hintaa vain ja ainoastaan 7€!! Oli pakko saada mukaan reissuun! ;)


Ripsien ja kulmien värjäystä kotona..... 

Värjäsin muuten ripset ensimmäistä kertaa itse, enkä muuten enää menekään kosmetologille tms. tämän jälkeen!!! Mitä ryöstöä, 20€ pelkästä ripsien värjäyksestä, hah! Sujuu muuten kotona helpommin kuin olisin uskonut. Ensi kerralla olen rohkeampi ja laitan väriäkin vähän enemmän, mutta näin ensikertalaiseksi olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen! :)

4 kommenttia:

 1. Barcelona on ihana paikka! <3 Mukavaa reissua!

  /M

  VastaaPoista
 2. Heissan,
  Olen jo pitkään lukenut blogiasi, mutta en koskaan kommentoinut. Tämä on yksi suosikkiblogeistani, kiitos siitä!

  Mitä kynsilakkaa ja sävyä olet käyttänyt tuossa ensimmäisessä kuvassa? Väri on aivan upea ja saat todella hyvännäköisen lakkauksen aikaiseksi, olisiko jotain kikkakutosia, että itsekin onnistuisi moiset loihtimaan :)

  Mukavaa loppureissua ja uusia postauksia odotellen,
  Tuula

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, mukavaa kuulla uusista lukijoista ruudun takaa ja kiitos kun nyt vihdoin jaksoit kommentoida! :) Kynsilakan sain Haagan kosmetologikoulusta käsi- ja jalkahoidon yhteydessä. Se on LCN:n minikokoinen lakka, jossa ei jostain syystä ole minkäänlaista värikoodia taikka nimeä, harmittaa itseänikin jo valmiiksi!! Mutta väri on sellainen enemmän oranssiin menevä kirkas punainen, kun taas Essien punainen lakka on enemmän siniseen menevä. Tämä LCN sävy näyttää erityisen kivalta kesällä! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...