keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

I'm back


Noniin kotona taas - oli hyvä matka, mutta ai että, on mukavaa olla taas kotonakin! Eilen alkoi pyykkirumba ja uusi koneellinen on jo aamulla ladattu. Homma jatkuu pyykinpesulla ja silittämisellä, kunhan tästä saan aamupalani ja nettiannoksen syötyä....:) Myöhemmin tulossa kuvia niin Barcelonasta kuin ostoksista, mutta sitä ennen yksi kuva, jonka äskön bongasin. Mietin tällä hetkellä kovasti minkä värisen pääkallohuivin hankkisin ja vaikka olen koko ajan pyöritellyt mielessäni mustaa, valkoista ja harmaata, niin kyllä tämä punainen näyttää näissä kuvissa melko herkulliselta. Mitäs mieltä olette? Joko teillä jollain on Alexander McQueenin huivit? Missä värissä tai minkä värisen ottaisitte? Harmikseni en löydä musta-harmaata versiota mistään järkevästä paikasta, josta sen uskaltaisi tilata... 

(Kuva lainattu.)


P.S. Ai niin, ja koska matkalla tuli shoppailtua melkoisen paljon ja kesä ja loma alkavat olla lopuillaan, niin olen ajatellut luopua taas joistakin vaatteistani ja laittaa niitä myyntiin kirppariin, joten pysykää tarkkana! :)

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa takaisin! En ole käynyt itse vuosiin Barcelonassa, mutta kieltämättä houkuttaisi tehdä sinne syksyllä viikonloppumatka. Satuitko liikkumaan kaupoilla sunnuntaina eli ovatko auki myös silloin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntai oli kyllä todella hiljainen päivä, ainakin Zara oli kiinni... Ja ranta taas oli ihan tukossa, samoin terassit olivat illalla pullollaan ihmisiä ja lapsiperheitä. Maremagnum satamassa taitaa olla auki myös sunnuntaisin. :)

      Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...