torstai 12. heinäkuuta 2012

Hermèsin rannekoru


Kun postasin kuun alussa On my wishlist -asioista, niin laitoin kollaasiin Hermèsin rannekorun. Kerroin kuitenkin, että koru ei ollut tismalleen sama kuin olin ajatellut, mutta tämä taas on nimenomaan SE rannekoru! :) Hintaa kaunokaisella on yli 400€, joten se päätyy säästökohdelistalle, mutta tuollainen saisi kyllä mielellään kuoriutua pukinkontista tai oishan tämä ihan toimiva synttärilahjakin itseltä itselleni. Vai mitä mieltä olette?? :)

8 kommenttia:

 1. On kyllä kaunis koru, mut en kyl 400€ ihan vaan nahkarannekkeesta pulittaisi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan hinta suolainen, ei mullakaan ole heti ylimääräistä, mutta jotenkin mä tykkään, että vähemmän on enemmän ja raha ei tilillä lämmitä, vaan se mitä sillä saa - ruokaa, katon pään päälle, elämyksiä, kokemuksia, iloa, tai sitten toiselle se on esimerkiksi tupakka, johon menee kanssa sievoiset summat vuodessa...:) Mutta ymmärrän kyllä, jos joku laittaa rahan ennemmin harrastuksiin tai matkoihin! :)

   Poista
 2. Tosi upeen näkönen rannekoru! Ite en kyllä ihan 400 euroo raaskis rannekoruun käyttää.. Mutta kyllä se hienolta näyttää enkä pistäis pahakseni jos sellasen saisin :D

  VastaaPoista
 3. Kannattaa ostaa samantien vyönä, minulla on ko. vyö, jota käytän ahkerasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en jotenkin itse osaa ollenkaan ostaa taikka käyttää vöitä...??? :)

   Poista
 4. Ystävättärellä on juuri tuollainen, ja rannekkeen nahka on niin uskomattoman laadukasta että se tulee takuuvarmasti kestämään eliniän :) Silti on kooltaan sopiva, on pelkistetyn tyylikäs eikä liian "heavyrockmainen", kuten monet arvokkaammat merkkinahkarannekkeet :D

  Itse ajattelin samanlaista, mutta kullanruskeana.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun jätit kommentin, mä jo hetken ihmettelin mihin olet kadonnut! :) Hyvä tietää, tekee ostoksesta vieläkin perustellumman...;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...