sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

alelöytöjä
Eilen esittelemieni kenkien ja Karen Millenin mekon lisäksi olen hankkinut Zaran aleista nuden topin ja kapeat housut vyöllä. Housut ovat samaa kuosia kuin kuukausia sitten ostamani kotelomekko (jonka itse kavensin, ehkä joku muistaa). Päätin, että en osta alesta mitään kesävaatteita, koska tätä kesää on nyt saanu muutenkin odotella heinäkuuhun asti, enkä ole vieläkään päässyt käyttämäään sortsejani, hameita taikka mekkoja, eikä yhdellä Barcelonan viikolla kuitenkaan kerkiä käyttää mitään. Siispä panostin vaatteisiin, joita voi pitää töissä ja ympärivuoden, sekä väreihin, malleihin ja kuoseihin, jotka kestävät aikaa.

Oottekos te tehneet hyviä alelöytöjä vai kartatteko alet kaukaa?? :)

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat shoppailut olet tehnyt, itsekin olen tuota toppia ihastellut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan ihana! Ja vaihtelua valkoisille yläosille... :)

   Poista
 2. Mulberryltä ja Ziolta tein hyvät löydöt, muut alet olen yrittänyt kiertää kaukaa. Zarassa piipahdin kyllä, mutta en oikein jaksanut kiertää, joten en löytänyt mitään. Ja missasin tuon ihanan topin! Ostin saman keväällä jo mustana ja se on niin kiva, että myös nudena sama kelpaisi. Mistä Zarasta löysit ja jäikö niitä sinne, jos vielä yrittäisi käydä katsomassa..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin itiksen Zarassa noin viikko sitten samalla kun kävin hammaslääkärissä. Silloin oli kolme M kokoista toppia jäljellä, joskin yhdessä vähän langat pursuili...käy tsekkamassa, jos vielä löytyy! :)

   Poista
 3. Oon ostanut loaferien kaltaiset perus kengät ja huivin! Siinä se sitten olikin:D Mut ei tullut mitään oikeen vastaan ja matka edessä pian niin en sitten viitsinytkään niin hirveästi edes etsiä:)-sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin järkevää säästää matkalle, kivempi ostaa sieltä sitten jotain sellaista, mitä muilla ei ole! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...