maanantai 18. kesäkuuta 2012

vastakohdat

Nyt on kyllä todella masentava vaihe elämässä menossa, eikä päänsärky auta asiaa sitten yhtään!! Onneksi lomaan on enää 3 päivää, ja loman jälkeen mä aion olla aivan eri ihminen!

Tässä päivän inspisasu a la Kim Kardashian...
(kuvat: Zimbio)

Vaalean pitsin ja mustan nahan yhdistelmässä on vaan sitä jotain, oli asu mikä tahansa, niin se kyllä aina kiinnittää huomioni. Vai mitäs sanotte tästä??

P.S. Jos joku ei muuten ole huomannut, niin kirppariin on lisätty taas uutta! :) Käy muuten ihan työstä tämä vanhojen vaatteiden kauppaaminen! Pitää opetella tekemään vielä järkevämmin ostoksia, joskin, nyt se on lähinnä ikä ja elämäntapamuutos, joka on pistänyt tällaisen rumban liikkeelle... Mutta joo, ois varmaan paljon helpompi olla tekemättä huteja, jos tyyli olisi esim. hyvin vahvasti klassinen, tai gootti tai jotain, mutta sitten taas kun itse tykkää yhdistellä monenlaisia juttuja keskenään ja on mukavuudenhaluinen ja kaikki aika menee töissä, niin sitten tulee kysymys tarvitseeko ostaa enää yhtäkään pikkumekkoa tai korkokenkiä?? No, niitäkään mä en ole piiiiiiiiitkään aikaan ostanut, mutta you got the point! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...