maanantai 4. kesäkuuta 2012

shit, it's not the sweater...

...it's Olivia!!! Miten joku villapaita voi näyttää jonkun päällä niin chic ja jonkun toisen päällä ei... Nyt kaikki kommentoimaan, mitä tykkäätte asusta ja jos tykkäätte, niin mikä mielestänne tekee siitä hyvän?!!
Ja entäs sitten tämä....oisko midihame sittenkin ihan kiva??
Onkohan Olivia nyt lomalla tai jotain? Hänestä on koko ajan uusia out and about -kuvia ja näköjään Mr. Butlerkin on päässyt joka päivä pissille - taitaa olla oikeat koiranpäivät! ;) Ja sitten toinen mielenkiintoinen juttu: matkustaako Olivia ja Johannes julkisilla? Ja kolmas jännä juttu on taas se, että heillä näyttäisi olevan myös iso musta auto....aika erilaisia kuvia ollut viime aikoina netissä, sitähän voi jo melkein sanoa, että on sukua julkkikselle! :)

(kaikki kuvat: Zimbio)


P.S. Kirpparissa uutta.... ;)

3 kommenttia:

  1. No on kyllä taas niin ihanat asut hänellä, ei voi muuta sanoa:) Ylempi iskee ihan täysillä!! En sitten tiedä että mikä, koska asu on ihan perusasu, mutta Olivia on saanut siinä jotenkin kaiken loksahtamaan kohdilleen. Asun vaikutelmaan vaikuttaa ehdottomasti hänen sopivan itsevarma olemus, näyttäishän se ihan eriltä jos hän kulkis siellä huonossa ryhdissä ja epävarman oloisena:) Vaatteet myös istuu hirmu hyvin päälle ja on siistejä, eikä paitakaan oo varmasti vaan joku sieltä kaapista kaivettu kotipaita:D Samoin hiukset on siistissä mallisaan. Se vaikuttaa et asu on viimeistelty koruja ja aurinkolaseja myöden, aina kynsilakkoihin saakka:) On kyllä upea asu! Ja joo, kyllähän se midihame olis ihana.. tollanen ilmava versio on erityisen kaunis:) -sofia

    VastaaPoista
  2. Olivia on niin täydellisen kaunis, että hänen päällään ihan kaikki näyttää hyvältä. Jos tavallinen, normaalipainoinen pulliainen vetäisee esimerkiksi tuon sähkönsinisen villiksen ja kapeat farkut, niin eipä takuulla onnistu erottumaan samalla tavalla joukosta edukseen kuin Olivia. Terveisin Riikka

    VastaaPoista
  3. sanoisin pukusuunnittelijana,eli hivenen ammattilaisena,että olivian eka asu kuvasssa,on erittäin chic.kaikki ei aina,johdu asusta,vaan kun katsoo kuvaa ja hänen vartalonsa painopisteitä.hänellä on todella,kaunis vartalo.vartalo,on pitkä,sopusointuinen.sitten,jos vaatteista puhutaan,niin tuo yläosan,eli puseron tasku,on hyvin samaa sävyä pilli farkkujen kanssa.eli väri toistuu alaosan kanssa.yläosan ollessa muutoin vaaleampi sininen.kaiken kaikkiaan,hyvin yksinkertainen ja pelkistetty asu.paljon aina riippuu kantajastaan.

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...