tiistai 19. kesäkuuta 2012

kuulumisia

Moikkamoi! Tulin nyt pikaisesti sanomaan teille hei ja vinkkaamaan muutamasta sivustosta, josta voitte tänään ammentaa inspiraatiota, koska mä en kerinnyt postaamaan mitään hirrrrrveeeen mielenkiintoista juttua koko päivänä. Olin kuitenkin niin kiltti, että halusin tulla kertomaan teille edes jotain, koska jostainhan teidänkin täytyy saada iloa elämäänne! ;)

Mun päivä meni, yllätysyllätys, töissä, postissa, koiralenkillä ja väsäsinpahan kotitekoisen pedikyyrin tossa vähän aikaa sitten. Sitten puhuin pitkän puhelun isäni kanssa samalla kun liuotin jalkojani kylpyvedessä, sillä hänellä oli tänään syntymäpäivä ja meidän piti keskustella elämästä ja hänen lahjastaan....:)

Huomenna aamulla meen hammaslääkäriin ja illalla pitääkin jo pakata Pietarin reissua varten. Torstaina taas täytyy yrittää lähteä ajoissa töistä, jotta kerkiä junaan. Ja thank god, huomenna on vihdoin palkkapäivä! Ei sillä, että sillä nyt paljon juhlittaisi, otin nimittäin lomarahatkin vasta loman jälkeen (ei mitään järkeä), mutta niillä korteilla pelataan mitä on annettu.

Tässä teille vinkkejä iltasurffailuun:

1. NATHALIE SCHUTERMAN 

2. ELIN KLING

3. STYLE.COM - TOMMY TON

Yritän huomenna laittaa tänne jotain kivempaa ja ajastaa teille jotain myös juhannuksen ajaksi! Uudelle lukijalle: Tervetuloa joukkoon! Toivottavasti viihdyt! JA teille kaikille, hyvää yötä ja kuulemiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...