sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Givenchy Nightingale

No joo, ei siinä sitten montaa kuukautta mennyt, kun sain kehitettyä itselleni taas uuden laukkuhimotuksen... :)

Että sellaista - Givenchya tällä kertaa. Laukun ulkonäkö on just mua ja sen monikäyttöisyys, joka ilmenee erityisesti tosta vikasta kuvasta teki päätöksestä helpon tällä kertaa. Mieluiten ottaisin laukun mustana, mutta koska mulla on jo vähän tuon mallinen Marc Jacobsin laukku, niin ehkä joku khaki voisi olla kanssa kiva väri...sitä vaan ei tuntunut nyt olevan myynnissä missään netissä....? Hinta on vähän suolainen, että ei nyt just tänään pysty tälläistä tilaamaan...mutta onpahan jotain mitä odotella! Kyllä mä ehkä ennemmin laitan tähän laukkuun kyseisen summan kuin sitten Vuittoniin...

10 kommenttia:

 1. Laukku on käytännöllinen, mutta petyin kun se oli tehty Kiinassa...tyylikästä haute couture -talolta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just joo, nykyään kaikki tehdään kiinassa, joskin kai jollain aikajänteellä heidänkin laadun pitäisi parantua...? Merkkilaukuissa on kuitenkin se hyvä puoli, että aina voi valittaa ja vielä saada korvaustakin! :)

   Poista
 2. Hei hetkinen, missä Olivia on näistä kuvista :)? Juuri hän aiheutti minulle vakavan Nightingale-himotuksen näillä kuvilla: http://www.zimbio.com/photos/Olivia+Palermo/Olivia+Palermo+Johannes+Heubl+Out+Brooklyn/KBtuUY-STRo

  Täytyy nyt vain hetki malttaa odotella, sillä juuri ostin Celinen mini luggagen :).

  Marine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta, itse ole tuota laukkua himoinnut jo pidempään, mutta nyt se iski oikein todella! ;) ...kun taas Olivian valitsema väri ei oo yhtään mun juttu ja harvoin voin sanoa näin! ;)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö olekin? Siitä on jo vuosia, kun ihailin sitä Ashley Olsenilla, mutta jotenkin silloin en osannut vielä kuvitella, että omistaisin itse yhtäkään merkkilaukkua. Onneksi opiskelu ei ole mennyt ihan hukkaan ja nyt kun käy töissä, niin pienistä unelmista pystyy tekemään totta... :)

   Poista
 4. Mulla on juurikin kyseinen laukku mustana ja voin lämpimästi suositella! Tosi monikäyttöinen ihanuus :)
  Oon muistaakseni nähnyt näitä Luisaviaromassa.. Itseä himottaa valkoinen versio..
  -Minky

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuokin kuvat ovat sieltä, mutta sitä khakia en löytänyt nyt mistään...mieluitan ostaisin tuon livenä enkä tilaisi netistä, joten täytyy kattoo josko Barcelonassa pääsisi edes hiplaamaan tuota vähän - saisi ainakin varmistuksen tunteelle! ;)

   Poista
 5. Kannattaa ainakin tsekata Santa Eulalia Barcelonassa. Monia merkkejä samankaton alla :)

  Passeig de Gracia 93
  Barcelona

  :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hey, kiitos vinkistä! :) Nyt tuo osoitekin jo sanoo jotain, kun tänään just bongailin muitakin liikkeitä samalta kadulta!! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...