lauantai 26. toukokuuta 2012

white

Tässä vielä pari viikolla napattua asukuvaa, selvästi menossa valkoinen bleiseriviikko....ja ilman bleiseriähän mä en tunnetusti osaa oikein olla.... :)

Ihanaa kun viikonlopuksi on luvattu hyviä kelejä, työkaveri jo tossa kyseli, kun nähtiin pitkästä aikaa, että missä mä olen noin hyvin ruskettunut...hehe, mutta hänhän ei tiedä, että mä olen takaa ihan valkoinen, sillä badenbaden on edelleen ostoslistalla! ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania asuja! :) Pakko vielä kysyä, että mistähän tua sinun täydellinen rannekorusi on kotoisin? Olen etsinyt sellaista kissojen ja koirien kanssa, tuloksetta ;) Ja kuinkahan kallis oli?

    VastaaPoista
  2. Voi, pitääkin kaivaa oma keväällä hankittu valkoinen Mangon bleiseri käyttöön asap! Jotenkin se puhtaan valkoinen vaan tuntuu niin aralta väriltä ja olen aina lopulta päätynyt laittamaan päälle jonkun muun bleiserin. Kaikkien muiden päällä tuo valkoinen vaan näyttää niin ihanalta, että täytyy ehdottomasti itsekin ottaa se käyttöön :) Ja tuo Zaran bukleejakku kultaisilla napeilla on niin ihana sekin! Olen kuolannut sitä monen monta kertaa liikkeessä!

    VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...