keskiviikko 9. toukokuuta 2012

unelma-asunto


Tossa aikani Picasan kanssa tapeltua ajattelin julkaista yhden kuvan, joka on pyörinyt jo kuukausia työpöydälläni. Tähän ei liity sen kummempaa sanomaa, mutta mielestäni sisustus ja erityisesti nuo valtavat ikkunat ja upeat maisemat ovat aivan henkeäsalpaavan hienot!! Voi, kunpa voisi joka aamu herätä ja nähdä ikkunasta tälläistä, ois se ihme, jos ei lähtisi päivä hyvin käyntiin! Mä luulen, että jaksaisin jopa juosta juoksumatolla tunnin, jos voisin tuijottaa jotain vastaavaa livenä... ;) Upeaa, upeaa, upeaa....eipä mulla muuta.

6 kommenttia:

 1. Upea sisustus ja upea maisema, kyllä tuolla varmasti viihtyisi :)

  t.Tiiu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä! Aamulenkki jossain keskuspuistossa, take away -kahvi ja hedelmärasia, korkkarit jalkaan ja töihin....ah....mikä unelmaelämä! ;)

   Poista
 2. Ooh, mikä ihana asunto! Ja ennen kaikkea nuo maisemat... Huone ei edes ole hurjan iso, mutta upealla sisustuksilla ja noilla jätti-ikkunoilla aivan omaa luokkaansa silti :).

  Kiitos samalla ihanasta blogista!

  t. kaimasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin! Ja kiitos kovasti! :) En kuule kaimaseni tajunnut edes lukea kommenttiasi heti, kun ajattelin, että se on mun oma kommentti...näkyi nimittäin pelkkä nimi, samalla tavalla kuin omissa kommenteissani, hihi! ;)

   Poista
 3. Onkohan tuo Trump-Towerista? Näyttää kyllä upealle. Harmi, että Suomessa ei ole edes mahdollisuutta tuollaisiin maisemiin. Täällä ilmoittautuu myös yksi New Yorkille sydämensä menettänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo veikkaisin näin tuon pienen tv-ruudun ansiosta! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...