keskiviikko 9. toukokuuta 2012

THANN Sanctuary Spa


Tänään kävin tosiaan Stockan yläkerrassa THANN hoitolassa kahden tunnin käsi ja jalkahoidoissa, ihanaa! Siellä on kyllä aina yhtä ihanaa musiikkiä ja tuoksuja, kyllä mieli lepää ja muut asiat unohtuu....suosittelen kaikille lämpimästi, vaikka aikaa joutuukin nykyään odottamaan melko pitkään!


Katselin tänään niiden tuotteita ja mietin sitä, että olisi ehkä aika tuoda vähän vaihtelua kylpyhuoneeseen ja ostaa uudennäköisiä purnukoita, näistä saisi kyllä niin kivan ja itämäisen asetelman tehtyä... täytyy muistaa seuraavan kerran kun nestesaippua loppua! :)

Hitsit mä oon edelleenkin tosi pettynyt tähän päivitettyyn bloggeriin ja sen lisäksi Picasa herjaa nyt ekaa kertaa, että se on täynnä ja se imee kaiken mahdollisen koneelta pyytämättä. Nyt en tiedä miten ja milloin saan sen jotenkin tyhjenettyä ja ladattua tänne mitään uudestaan, voihan pylly! Ideoita??

2 kommenttia:

 1. Oi kivaa! Mä en ole vielä käynyt tuolla Thann Sanctuaryssä Stockan yläkerrassa vaikka monia muita Helsingin day spata on tullut testattua. Tuonne olisikin ihana suunnata seuraavaksi. Ilmeisesti se on ihan hyvä jos kerta jonoa riittää!

  Muualla olen käynyt Thannin aromahieronnassa ja hierontaöljykin tarttua mukaan, oli sen verran hyvän tuoksuinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, varsinkin toissakerralla testattu kahden tunnin hieronta+kasvohoito-sessio oli aika unelma! Sen jälkeen ei tienny missä ja kuka on ja mitä vuotta eletään!! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...