tiistai 1. toukokuuta 2012

Tervetuloa terassikausi!


Jengiä oli kuin pipoa, joten turvauduttiin terassilla kertakäyttölaseihin...vuorossa vappuflirttiinit! :)Ja pottusalaatti ja vihreä salaatti grillin kaverina, ai että oli muuten hyviä pihvejä ja uusia pottuja... 

Ja simashotteja ennen jatkopaikkaan siirtymistä... :)
Tänään takapihalla aurinko lämmitti jo niin hyvin, että ois tehny mieli pukea bikinit päälle ja jäädä siihen paikkaan! Vedin kuitenkin kerrospukeutusmistyylisesti toisenlaisen asun päälle ja brunssin jälkeen olikin jo aika lähteä keskustaan jätskille. Nyt on sitten kesän ensimmäinen jätsipallokin tuhottu!

Olipa outoa laittaa piiiiiiitkästä aikaa tennarit päälle!! :) 

Ja suutaripostaus on tulossa erikseen, jotkut kerkesi jo kysellä sen perään.... 

8 kommenttia:

 1. Heippa! Nuo aurinkolasisi näyttävät tosi kivoilta, minkähän merkkiset/ malliset ne on? Onko täällä blogissa niistä kuvaa lähempää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasit on hieman cat eye -tyyliset ja olen laittanut niistä enemmän kuvia viime kesänä. Jos jaksat selata vuoden takaiset heinäkuun postukset, niin jostain alkupäästä pitäisi löytyä! :)

   Poista
 2. Miistä noin ihanan simppelit parveketuolit on löytynyt? Oi, oi, tuollaisia olen yrittänyt etsitä, ellen sitten innostu hankkimaan jotain ihan toisenlaista :) Ja voi, vielä tuo piha..parveke ei tunnu enää miltään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piha on kyllä ihan lukusta kerrostalon jälkeen - grilli, auringonottopaikka jne. ja koirulit tykkää! Noi pihakalusteet oli munkin suosikkeja, löysin ne viime kesänä Plantagenista. Monet pihakalusteet ovat tosi muovisen näköisiä, mutta näissä on kiva punos ja kankaan värikin on sellainen, että esim. kesäkuplivan roiskeet ei näy ja lähtee helposti pois. :)

   Poista
  2. Oo, kiitos vastauksesta :) Tuon tyylisistä olen unelmoinut, en ole vain varma, mahtuuko millään minipartsillemme, höhö. Mutta pitääpi varmuuden vuoksi kurvasta Plantagenin kautta, ihan muutenkin :) Ja USKON, meidänkin hauva tykkäisi varmasti!

   Poista
  3. Musta Plantagenissa oli nytkin vaikka mitä kaikkia kalusteita, en sen tarkemmin tutkaillut, kun vapun alla se oli ihan tukossa puutarhaintoilijoista! ;) Ah, tulisipa lämmin ja pitkä kesä!! :)

   Poista
 3. Ihanan näköinen piha teillä! Ja Charin mielipiteeseen yhdyn täysin nuo teidän tuolit ovat upeat! Niin ja koissut mitä suloisimpia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Vielä on kyllä varsinainen pihaurakka edessä, terassin rakennusta, siirtonurmikko, pensaita, kukkia, valaistus jne... pitää sitten laittaa kuvia tänne, kun joskus tulee projekti päätökseen! ;)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...