torstai 17. toukokuuta 2012

suutarin jälkeä

Lupasin aiemmin, että näytän teille Christian Louboutinin kenkäni suutarireissun jäljiltä. Ja tässä ne on! Olen kyllä niin tyytyväinen lopputulokseen! :)
Suutari, jossa kenkäni kävivät on Tehtaankatu 21 sijaitseva Hyötytaito. Etsin aikani netistä suosituksiksia ja kuvia, ja täytyy sanoa, että muutamissa Louboutinin kengissä olen nähnyt todella rumia jälkiä. Itse vien kenkäni suutariin, jotta ne kestää paremmin ja pidempään ja pysyvät vuosiakin kauniina, joten ihan turha tässä kohtaa väittä, että samakosseon mitkä pohjalliset kenkiin laitetaan! Ei muuten ole!

Näitä kenkiä pidin mahdollisimman pitkään alkuperäisinä, mutta kuten huhtikuun lopun postauksessa teille esittelin, niin sade ja pikkukivet tekivät kengille pahaa jälkeä. Verrattuna netistä löytämiini kuviin, nämä pohjat ovat erittäin siistit, ohuet ja loppuvat sellaiseen kohtaan, että niitä ei takaa katsottuna näe. Suosittelen näin ollen kaikille CL kenkien ystäville kyseistä suutaria, ja miksei muillekin! :)

Suutarista on ollut juttu myös Nina'sin blogissa. Katso tästä.


20 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kaunokaiset nuo kenkäsi! :) Itse vielä haaveilen Louboutineista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä kengät koko rahan edestä! Suosittelen! :)

   Poista
 2. Siistiä jälkeä! Paremmissa kengissä olevat nahkapohjat eivät oikein toimi Suomen oloissa, olen itsekin joutunut viemään niitä korjailtavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just näin. Kuivia ja lämpimiä päiviä kun on loppujen lopuksi niin vähän, että jos nahkapohjaisia kenkiä meinaa käyttää ulkona, eikä halua laittaa pohjallisia, niin se on kyllä todellista kenkärääkkäystä ja sen pitäisi olla lailla kiellettyä! ;)

   Poista
 3. Hyvä, että tuli siistiä jälkeä!:) Pohjaa ei tosiaankaan näy! -sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei kannata tosiaan kalliita kenkiä vielä ihan minne tahansa... :)

   Poista
 4. Sulle on Liebster Blog -palkinto blogissani.

  VastaaPoista
 5. Anyway! I think those shoes win. ;)

  VastaaPoista
 6. Moi! Tämä ei nyt yhtään liity tämän postauksen aiheeseen, mutta eikös sinullakin ole sellainen ihana Louis Vuittonin Monogram Shawl -huivi nuden värisenä? Olen harkinnut sen ostoa itsekin, mutta kauhukseni lukenu/kuullut juttua että se nukkaantuisi nopeasti ja muutenkin käytössä kulahtaa hintaansa nähden aivan liian pian. Kuinka sinun huivisi on kestänyt käyttöä ja onko se vaatinut ylivarovaista käsittelyä? Kiitos paljon jo etukäteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omistan itse neljä LV:n monogrammishaalia ja yhden leopardihuivin, ja kaikki nukkaantuvat, rispaantuvat ja nyppyyntyvät hyvinkin nopeasti, mutta ovat käyttötavaraa ja hiestävät väkisinkin ihoa ja vaatteita vasten joten sille ei vaan voi mitään. Sanoisin että Monogram Denim Shawlit ja Lurex Shawlit ovat hieman herkempiä käytössä kuin perus Monogram Shawlit, jotka ovat muutenkin hieman pehmeämpiä ja miellyttävämpiä ihoa vasten.

   Jos haluaa sellaisen huivin jossa hinta- ja laatusuhde on oikeasti kohdallaan, niin kannattaa sijoittaa Hermésiin.
   McQueenin huivit ovat myös olleet loistavia käytössä eivätkä rispaannu tai nukkaannu.

   -L-

   Poista
  2. Moikka, L oli nopeampi! :) Joo mulla on Vuittonin huivi ja kyllä se hieman nukaantuu, mutta myös materiaali vaikuttaa! Esim. cashmeren ominaisuuksiin kuuluu nukkaantuminen vaikka maksaisi neulesta monta sataa euroa, kun taas silkki ei nukkaannu ja Hermesin kuuluisat huivit ovat nimenomaan silkkiä. Eniten pahaa jälkeä huiville tekee sade, mutta kun se ei kuitenkaan ole joka päivä käytössä, niin mun huivini on kyllä niin hyvässä kunnossa, ettei pienet nukat haittaa, ainakaan itseäni. Huivini on ollut myös aivan korvaamaton matkoilla ja lennoilla, se on suuri ja todella lämmin! Positiivista on myös se, että herkkäihoinen ystäväni ei ole saanut huivista minkäänlaisia oireita, vaikka jännitin miten käy näin kalliin ostoksen kanssa.. :)

   Poista
  3. Hermésillä on isoja kasmir-silkkihuiveja myös, ihanan ylellisiä. Tosin niiden hinnalla saa ainakin kolme LV:n monogrammiversiota ;D

   Lucien Pellat-Finetin ylistetty kasmir tuntuu myös hyvältä iholla, itselläni on hyvin herkästi kutiava iho joten villalaatujen on oltava erittäin pehmeitä.

   Eräs vanhimmista silkkihuiveistani on itse asiassa Burberry, iältään noin 11-12 vuotias ja olen pessyt sitä koneessa ainakin 50 kertaa ja huivi on edelleen kuin uusi, tosin en tiedä millainen heidän laatunsa on tänä päivänä, sillä en ole niitä enää ostellut ja olen vaan kuullut että olisi mennyt huonommaksi.
   LV:n ja BB:n huiveissa tökkii tänä päivänä myös se että kopioita on valitetavasti liikkeellä vähintään yhtä paljon kuin aitoja :(

   -L-

   Poista
  4. Joo, kyllä se laatu on nykyään vaan eri, vaikka ois kuinka kalliit saapaat, niin ei ne kestä 10 vuotta millään ja onhan Chanelitkin nykyään eri laatua, kuin kunnon vintage...Coco taisi olla aika tarkka..:)

   Poista
 7. Olenkin miettinyt missä suutarissa laitattaisin pohjat Calvin Kleinin nahkapohjaisiin korkkareihini... ja tuohan voisi olla oikein passeli paikka. Hyvää jälkeä ovat tehneet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sinne vaan! Ilmeisesti suutari on ollut aika monessa kenkäartikkelissakin ja vaikuttaa todella asiantuntevalta! :)

   Poista
 8. Suurkiitokset kuvista, hyvältä näyttää eli taidanpa kerätä kärsineimmät "Luputtimeni" ja viedä tuonne hoitoon:)

  Muutamiin vähemmän kärsineisiin ajattelin kokeilla sitä punaista Save Your Sole -maalia, mutta nilkkureihin ja muihin kosteamman kelin Louboutineihin ajattelin tosiaan laitattaa tuollaiset ohuet muoviset.

  -L-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottamasti syys- ja talvikenkiin uudet kumipohjat!! Sen jälkeen ei tarvitse liukastella koroilla ja kengät säilyy hyvänä vuosia!! Mä laitan aina kaikkiin kenkiin pohjat uusiksi, mutta punaiset nyt ensimmäistä kertaa. :)

   Poista
 9. Hei Elena :-) Tehtaakadun Hyötytaito Ollila on lopettanut toimintansa puolisen vuotta sitten ja siellä vaihtui suutari/yrittäjä. En ota kantaa hänen (uuden) ammattitaitoonsa koska en tiedä ja vaikka tietäisin, ei olisi sopivaa minun asiaa kommentoida. Voin vain kertoa, että itse perustin ja pyöritin (15-vuotta) Viiskulman Suutari nimistä putiikkia. Myytyäni sen 2009 muutin helsingistä. Nyt olen palannut entistä "ehompana" liikenimellä: Suutari Haukanvuori Fleminginkatu 21 Helsinki/Harju/Kallio. Meiltä saa mm. punaista pohjaa kahdessa eri sävyssä ja paksuudessa, 1 ja 1,8 mm. ja paljon, paljon muuta. Tämähän menee mainoksen puolelle, mutta on tässä ihan asiaakin aiheesi tiimoilta. Linkki suutariimme: http://www.suutarihaukanvuori.fi/

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...