keskiviikko 2. toukokuuta 2012

strawberry wednesday


Ohhooh, kylläpä väsyttää!! Taitaa vielä vappu muistuttaa itsestään ja erittäin huonosti nukuttu yö! Ja se on muuten sellainen juttu, että vaikka sitä mielellään bloggaisi työkseen, niin tämän on vain harrastus ja tänään käytin viimeisetkin energian rippeen toisen harrastuksen parissa eli kuntosalilla...kyllä kk tauko takana ja tänään heti täysillä - aina yhtä järkevää! Mutta yskä on tainnut vihdoin ja viimein helpottaa, en tiedä johtuuko uusista poppakonsteista vai menikö viruksella vihdoin herne nenään, kun mä en luovuttanut, mutta joka tapauksessa. Nyt mä meen syömään noita mansikoita keskiviikon kunniaksi ja ehkä datailee iPadilla, tai lukee... Joten se on moro ja mä toivottavasti palaan seuraavan kerran vähän enemmän muodikkaiden juttujen tiimoilta! ;)

BTW, mulla on nyt vaihteeksi taas pää tosi tyhjä postausten suhteen, kun tuntuu, että kaikki ovat varmaan jo kyllästyneet samanlaiseen jaaritukseen, joten jos jollakulla on jotain mielenkiintoisia ideoita, niin pistäkää tulemaan.Erityisesti toivoisin kommentteja myös hiljaisilta ja uusilta lukijoilta, koska teitä on tullut lisää, mutta uusia nimiä en olekaan vielä kuullut, enkä teistä paljoa tiedä.....mutta kiinnostaa tositosipaljon!! :)

Kuullaan taas! :)

3 kommenttia:

 1. Hei. Muistelen että jäit kaipaamaan zaran kultaista paljetti laukkua...niin löysin eilen niitä lindexistä! 15e :D p.s. tykkään tyylistäsi!.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, onpa kiva kun muistit tollaista! :) Kiitos vinkistä, täytyy tsekata miltä Lindexin versio näyttää, ainakaan hinnalla sitä ei ole pilattu! :)

   Poista
  2. P.S. Onohdin sanoa kiitos!! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...