lauantai 26. toukokuuta 2012

pyörän selässä
 (kuva: Zimbio)

Mistähän johtuu, että nyt tekisi yhtäkkiä mieli itsekin kaivaa pyörä esille?? Itse kun on koko lapsuuden pyöräilly kouluun ja treeneihin, niin tässä lajissa ei tunnu olevan enää mitään hohtoa, mutta toista se taitaa olla New Yorkissa syntyneille...

Ootteko muuten huomanneet, että kukaan ei enää muistele The City aikoja ja sitä, kun joka toista Olivia ärsytti? Mä sanoin, jo ennen Cityn alkamistä, että tästä tytöstä vielä tulee jotain ja niinhän hänestä tuli. Mä väitin myös, että hän on oikeesti mukava ja jalat maassa ja niin hän taitaa ollakin...on se harmi, kun The City tosiaan antoi hänestä niin negatiivisen kuvan. Mutta toisaalta, ihmiset ovat niin kateellisia, jos joku on kaunis ja tyylikäs, niin eihänhän mitenkään voi olla mukana.... ;)

3 kommenttia:

 1. Minä veikkaisin että Oliviaa provosoitiin olemaan piikikäs, jotta sarja saisi katsojia ja jotta hän saisi jotain huomiota mahdollista tulevaisuuden uraa varten. Hänelle annettiin varmasti sellainen sääntö että ole ilkeilevä, mutta pukeudu sentään aina hyvin jotta sinut huomataan muotipiireissä :)

  Sitten kun Oliviasta tuli vähän pehmeämpi ja myötäilevämpi "hahmo", niin Elle-lehden Erin alkoi ärsytellä hänestä jälleen huonoa puolta esiin. Olihan Olivia vähän ikävä ja ylimielinen Whitneytä kohtaan ensimmäisellä kaudella kun Whitney oli vasta muuttanut Nykiin, mutta toisella kaudella tuo kyseinen Erin vei ehdottomasti The City Bitch -tittelin :D Tietysti nämä on puoliksi näyteltyjä juttuja ja sen takia Laguna Beachin, The Hillsin ja The Cityn katsojat kyllästyivät lopulta ja MusicTV lopetti ne.

  Onneksi meillä on sentään vielä MusicTV:n Jersey Shore ;D Kertonee jotain nykyisten ohjelmien tasosta, vaikka sitä on joskus hauska seurata kun he ovat niin typeriä ja hyväuskoisia sekoilevia luonnonlapsia, ja sitä tavallaan kiittelee katsoessaan että kun oma elämä ei ole, tai ole ollut samanlaista.

  -L-

  VastaaPoista
 2. Muistinkin nyt, että tuo kyseinen Elle-lehden Erin Kaplan vaihtoi työpaikkaa reilu vuosi sitten ja meni Teen Vogueen ja on nyt näköjään tittelillä Senior Director of Public Relations. Eli sarjassa näyttäytyminen ja ärhenteleminen ilmeisesti kannatti myös hänen kohdallaan ;D

  -L-

  VastaaPoista
 3. Erittäin ihania ja inspiroivia nämä kuvat. Ja nuo Olivian kengät on tosi suloiset..kivasti yhdistetty asukokonaisuus ! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...