perjantai 4. toukokuuta 2012

perrrrjantai





Jippii perjantai on täällä taas! Sauna on lämpiämässä, lenkki on tehty ja mä meinaan jo nukahtaa tässä koneen ääressä saunaa odotellessa. Jouduin tänään heräämään tavallisesta poiketen jo aamu 6:lta kun heti 8:lta oli hammaslääkäri ja nyt alkaa kyllä nukuttaa! Katsotaanko vaikka, niin puolelta öin mä olen taas pirteä kuin peipponen.....ei oo helppoa olla iltaihminen normiiyhteiskunnassa! Ehkä mun pitäisi muuttaa Vegasiin, siellä kun on sisällä, niin ei koskaan tiedä mitä kello on, jokainen elää omassa rytmissä! ;)

Hammaslääkärissä varasin itselleni vielä 4 uutta aikaa, sillä aion korjata lohjenneen hampaan ja teettää itselleni valkaisumuotit. Hamppulääkäri oli sitä mieltä, että se on tehokkain vaihtoehto, jo luonnostaan todella vaaleisiin hampaisiin kuten mulla on....toivottavasti toimii! Toki toivon, että hampaani ovat luonnollisen näköisen myös vaalennuksen jälkeen, mutta koska en usko, että oikeita hampaita voi vaalentaa liikaa (julkkiksilla on kuitenkin posliinia suussa), niin toivon kyllä mahdollisimman vaaleaa lopputulosta. Ja koska työpaikan Lipton-pusseissa ei ole muuta kuin väriainetta maun sijaan, niin pystyn sitten itse ylläpitämään sävyä kotona! Mutta on se ihme mitä jo pelkkä hammaskiven poisto ja soodapuhdistus tekee hampaille!! Itse innostuin asiasta niin, että menin heti ostamaan kahdenlaisia uudenlaisia hammasvälin puhdistukseen tarkoitettuja juttuja ja meinaan jopa käyttää niitä...;) Mutta nyt aiheesta innostuneena, sanon teille, että kipin kapin kaikki varaamaan itselleen hammaslääkäriaikoja!! :)


8 kommenttia:

 1. Ihana bleiseri ja kaiken kaikkiaan koko asu!:)

  Valkaisumuotit, hmmm siitä en ole kuullutkaan. Itsekin tekisi mieli kokeilla jotain hampaidenvalkaisumuotoa, mutta en ole yhtään varma miten se olisi parasta niin että kuluttaisi mahdollisimman vähän hampaan kiillettä.

  Ihanaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valitsin muotit sen takia, että niillä pystyy ylläpitämään väriä myös myöhemmin kotona ja koska ystäväni on tietääksen ollut niihin tyytyväinen! :)

   Poista
 2. Kiitos HL muistutuksesta! Pitää heti alkuviikosta buukata sellainen :) ja ihuna jakkuasu sinulla jälleen!

  Hauskaa ja rentoa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti sinullakin oli yhtä hyvä viikonloppu! :)

   Poista
 3. onpa hyvännäköiset bootsit ja wau mitkä timmit jalat, niihin sopii täydellisesti noi kengät!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja on muuten erittäin hyvät housut!! ;)

   Poista
 4. Ompas hyvännäköinen ja kaunis bleiseri! :) Mistä ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, bleseri löytyi Zarasta, kuten lähes poikkeuksetta kaikki muutkin bleiserini! :)

   Poista

Mahtavaa, että päätit jättää kommentin! Piristät päivääni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...